Контактные данные

 РІЗДВЯНІ ВОГНІ У ВІКНАХ ДИТЯЧОЇ ДУШІ

         Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №59 від 13.01.2018
  
 Одне з найтепліших для душі родинних свят в Україні - це Різдво. І таїть воно в собі багато приємних несподіванок і сюрпризів. У нашій країні в цей час у дорослих і школярів тривають канікули. Всі перебувають у піднесеному, чудовому настрої. Виникає дивне відчуття, ніби реальність поглинає добра дитяча казка.

Тож, 5 січня і дітлахи працівників АТ "Михайлівський райагропостач" побували у справжній Різдвяний казці. Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради підприємства, влаштувала для малят екскурсію у дивовижний світ театру імені Магара.

Вертеп за мотивами української народної казки "Одного разу на Різдво" так захопив дітлахів, що вони і незчулися, як провели час в цій дивовижній атмосфері! Різдво Христове викликає почуття радості, ніжності і любові… За народними традиціями вважається, що в ніч напередодні Різдва на Землі править дві сили – Добро і Зло. І та сила, до якої людина більш схиляється, і чинить над нею різні чудеса…

Тому на Різдвяні свята трапляються дива, а найголовніше – вірити в те, що будь-яке диво ти можеш створити сам! Історія, в епіцентрі якої опинилися діти, розповіла про те, як в одному селі на Різдво його мешканці колядують і жартують. На їхніх очах виник Вертеп, а колядники перетворилися на казкових героїв: Кізочку, Коня Микиту, Кота Василя і всі разом створили історію про Сірка і Різдвяну зірку.

Завдяки майстерній грі виконавців дітлахи опинилися в центрі одвічної боротьби добра і зла, світла й темряви. Через казкові образи актори театру донесли до глядачів ідею духовного пробудження людського світу напередодні Нового року й Різдва Христового, тож перед Святвечором дітлахи отримали заряд позитиву, натхнення та піднесеного настрою!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©