Контактные данные

ПРИЙМІТЬ СЛОВА ПОДЯКИ НАШОЇ І ШАНИ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 232 від 08.05.2021
 Свята пам’ять про Другу Світову війну залишається з нами як високий зразок мужності, відданості, сили духу та самопожертви і водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас є обов’язком з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку.

Сьогодні свої вітання та слова вдячності ми адресуємо, перш за все, ветеранам-фронтовикам, трудівникам тилу, дітям війни – всім, хто на своїх плечах виніс тягар війни. Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.

І щороку у ці дні на підприємстві АТ «Михайлівський райагропостач» згадують всіх тих, у кого ми у безкінечному боргу за наше життя, схиляють свої голови  перед полеглими...

Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради підприємства, передає особливі слова подяки і вітання партнерам-орендодавцям, які зробили свій внесок у здобуття Перемоги у ІІ Світовій війні:

- Кузьменко Агафії Філонівні,

- Євдокімовій Зінаїді Федорівні,

- Даценко Володимиру Дмитровичу,

- Завгородній Катерині Дмитрівні,

- Якубі Миколі Антоновичу,

- Нестеровій Марії Василівні,

- Кадровій Тамарі Гнатівні…

Почуття безмежної гордості за наш непереможний народ - переповнюють наші серця у ці травневі дні. Бажаємо усім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа та мирного неба над головою. Слова невимовної подяки та шани! Ви – гордість і слава України!  

З Днем Перемоги Вас!


МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©