Контактные данные

ПРИЙМІТЬ ПОДЯКУ НАШУ ЩИРУ, ОСВІТЯНИ!!!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №201 від 03.10.2020

Коронавірусна пандемія змінила наш буденний розклад, викреслила масштабні святкування, але не змінила наших почуттів, зокрема – почуття вдячності до працівників освіти за їхню нелегку, кропітку, безмірно важливу роботу – виховання і розвиток наступних поколінь, а отже і розбудову нашого майбутнього!

2 жовтня в ДНЗ «Сонечко» (завідуюча – Г.О.Сорочинська) завітали Пришибський селищний голова Віталій Величко та голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галина Шаламова, щоб висловити свою вдячність працівникам дошкілля! Саме завдяки їхній любові до малюків, щирій турботі та професіоналізму батькам набагато легше ростити і виховувати дітей.

Звичайно, нині і школи позбавлені можливості провести загальні лінійки, проте в День працівника освіти в усі навчальні заклади району поспішали учні, як і щороку, натхненно – всі вони прагнули по-особливому привітати тих, хто дарує їм квиток у майбутнє!

Та не лише школярі, але й надійні друзі підготували сюрприз. АТ «Михайлівський райагропостач» та БО «Благодійний фонд ім.М.А.Шаламова» на чолі з Галиною Шаламовою та Пришибський селищний голова Віталій Величко поспішили привітати колектив КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст..ім.М.А.Шаламова» (директор – М.М.Вертелецька) з професійним святом!

Дорогі освітяни! Бажаємо Вам творчих успіхів, натхнення й оптимізму, міцного здоров’я, злагоди і щастя у сім’ях. Нехай Ваш нелегкий шлях освячується любов’ю до дітей та радістю від Вашої праці!

 

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©