Контактные данные

ПРАЦЮ ЗЕМЛЯКІВ ПОТРІБНО ПОВАЖАТИ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №231 від 01.05.2021

На території смт Пришиб продовжується підготовка до Великодніх і травневих свят: заклади та установи старостинського округу влаштовують толоки біля своїх будівель і всі разом об'єднують зусилля для наведення порядку на території селища.

- Я хочу подякувати всім, хто надає допомогу у прибиранні території смт Пришиб, - зазначає староста Олександр Лактіонов. - Це - голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова, директор «Пришибский елеватор Адверс» Василь Крамаренко, приватні підприємці Анатолій Благоторенко, Сергій Сластухін, депутат селищної ради Сергій Шевченко. Дружно вийшли на роботи колективи КП «Пришиб», КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова», дитячого садочка «Сонечко», музичної школи, пожежної охорони, працівники адмінбудівлі старостинського округу. Особлива подяка усім пришибчанам, які навели порядок біля померлих своїх рідних та близьких. Спільними зусиллями проводяться роботи на кладовищі, в парку, біля меморіалу воїнам-визволителям. Я хочу, щоб жителі селища, які за станом здоров'я чи з причини відсутності на території не змогли долучитися до толоки, знали, кому потрібно сказати спасибі за прибрану територію. Це і є приклад того, як потрібно любити свій край!

Олександр Володимирович також висловив слова вдячності усім пришибчанам, які навели лад на території своїх домогосподарств, біля подвір'їв. Розквітає весна, розквітає і селище!

Працю земляків потрібно поважати й підтримувати порядок і надалі, щоб не лише навесні, але й завжди було помітно, що Пришиб - селище, яке люблять його жителі!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©