Контактные данные

ПРАЦІВНИКИ АТ «МИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ» ПІДВИЩИЛИ СВОЮ ЕКСПОРТНУ КОМПЕТЕНТНІСТЬ

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №113 від 26.01.2019 
 23-24 січня у Запорізькій торгово-промисловій палаті пройшов семінар для аграрних та харчових компаній регіону, присвячений можливостям проекту Міжнародного Торгового Центру (ІТС) для виробників плодоовочевої продукції Півдня України.

Оскільки Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» всіляко підтримує професійний розвиток працівників підприємства, то і цей захід не прошов для них непоміченим.

Юлія Спіцина, Отар Чарелідзе, Андрій Мотуз та Леся Чайченко впродовж семінару вивчали перебіг, цілі та можливості Проекту ІТС, що розпочинає роботу у нашому регіоні з 2019 року. Вони мали можливість отримати від експертів практичні рекомендації для підвищення їх експортної компетентності.

Проект Міжнародного Торгового Центру (ІТС) допомагає малим і середнім виробникам та переробникам свіжих овочів і фруктів південних регіонів України підвищити конкурентоспроможність, інтегруватися в національні та глобальні ланцюжки створення вартості, відкрити доступ до нових ринків з фокусом на ринки ЄС.

Національний менеджер Проекту ІТС Альона Коломойцева звернулася до учасників семінару з вітальним словом та презентувала їм Проект ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості».

Ну а національні консультанти Проекту Олексій Єрохін та Владислав Фалєєв надали практичні рекомендації щодо експорту продукції підприємства.
 
  Тож, працівники АТ «Михайлівський райагропостач» отримали інформацію із урахуванням вимог цільових ринків, підвищення компетенції організацій із підтримки бізнесу для надання підприємцям ширшого кола якісних послуг, а також сприяння пілотним МСП у їх бажанні вийти на цільові ринки, зокрема ринки ЄС.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©