Контактные данные

ПОТУЖНІСТЬ, СИЛА, ВЕЛИЧ І НАДІЙНІСТЬ!

 

 
  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №136 від 06.07.2019
 

Чи є величніша галузь на території України, аніж вирощування хліба?

Сільське господарство – одна з головних галузей матеріального виробництва, що має важливе значення для постачання продовольства для населення та сировини для промисловості.

А для якісної продукції важливо не лише виростити, але і зберегти цей безцінний скарб! Тож, АТ «Михайлівський райагропостач» в особі Галини Вікторівни Шаламової запрошує до співпраці товаровиробників всіх форм власності!

Лиш подивіться на цю потужність, силу та велич! Що й казати - тут ретельно дбають про якість продукції!

Елеватор підприємства складається з шести силосних корпусів з основними норіями, зерносушильними агрегатами, приймально-відпускним пристроєм  з залізниці і прийомним пристроєм з автотранспорту. Основне обладнання елеватора: навантажувальні норії, галереї подачі зерна, зернометач самопередвижний ЗМ-90 і т.д..

Робота там кипить майже цілодобово! Встановлене технологічне обладнання дозволяє приймати, очищувати, сушити, зберігати, відвантажувати  залізницею та автотранспортом. Автоматизації підприємства можна позаздрити. Всі основні маршрути руху зерна на елеваторі управляються з центрального пульту управління. Потужність  зернового складу елеватора чимала – 35 тисяч тон.

Сепаратори працюють з потужністю від 50 до 200 тон за 1 годину. Допомагають у роботі підприємства сучасні  електронні автомобільні та залізничні ваги. А за якістю урожаю доглядає обладнання для контролю за температурою, вентилюванням та пилоуловлюванням.

Тож, доки всі насолоджуються літнім відпочинком, працівники аграрної галузі активно працюють, адже сільське господарство України – ключ до процвітання держави!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©