Контактные данные

ПОГОДНІ УМОВИ НЕ ДОЗВОЛИЛИ ВІДПОЧИВАТИ ПІД ЧАС ЗБИРАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ 

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №139 від 27.07.2019 

Запорізькі аграрії завершують збирання ранніх зернових і зернобобових культур. Цей період - немов ковток свіжого повітря, коли можна хоч на якийсь час відволіктися від "польових" турбот. Тож і трударі головного підприємства АТ «Михайлівський райагропостач» та його відокремлених підрозділів ДСГП «Агроцентр» і ФГ «Агро-Константа» мають кілька тижнів заслуженого відпочинку перед початком збирання врожаю соняшника.

- Я надзвичайно вдячна своєму дружному, злагодженому колективу, кожному члену моєї команди, який доклав всіх зусиль задля ефективної, інтенсивної роботи в період збирання врожаю зернових та ранніх олійних культур, - захоплюється своїм колективом Галина Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач». – Також хочу сказати слова подяки своїм заступникам О.Макарову та С.Нужному, головному інженеру Володимиру Трояну і, звичайно, головному агроному А.Сулейманову, чия робота пов’язана із безперервною участю у всіх технологічних процесах (адже збиральній кампанії передували ще внесення добрив, систем захисту рослин, випробування агротехніки, проведення досліджень тощо). Кожен на своєму місці старався разом виконати головне завдання – оперативно і без втрат зібрати вирощений урожай. Це - яскрава характеристика нашої команди!

Техніка ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач», під керівництвом досвідчених комбайнерів Олександра і Пилипа Антюфєєвих, Олександра Костікова, Олега Пересипкіна та Михайла Назаренка повернулася на підприємство і тепер виблискує, наче сама пишається проробленою роботою! Адже для кожного комбайнера головною умовою була не кількість скошених гектарів, а кількість і якість зібраного урожаю.

В період збирання врожаю комбайни працювали без збоїв як один злагоджений механізм завдяки головному механіку Віктору Стадніченку та досвідченим механізаторам. А трактористи В’ячеслав Писанко, Микола Притика, Сергій Бородавка та Олександр Карпенко відповідали і за пожежну безпеку, незважаючи на невимовну спеку, і за тюкування та транспортування соломи, і за обробку землі.

Водії Борис Сотніченко, Олександр Меснянкін, Олег Губін, Роман Качанов, Олександр Сізов, Валерій Строєв, Віктор Ковальчук, Анатолій Олійник, Олег Сухоруков, Михайло Грига, Костянтин Георгіаді, Олександр Карпенко, Олексій Барботкін, Сергій Кулаковський,  Андрій Борщ, Олександр Карась, Микола Сазонов та Іван Баздирєв, під керівництвом начальника транспортного відділу Олександра Шутова, не втрачаючи ні хвилини дорогоцінного часу, поспішали вчасно прибути на точку, де найбільше потребували їхньої допомоги. Вони забезпечували не лише одночасну роботу п’яти комбайнових агрегатів та елеватора, але і займалися транспортуванням зерна партнерам підприємства.

Трударі комплексної бригади елеватора Андрій Курнацький, Сергій Кочура, Олександр Орлов, Дитро Касьянов, Елдарі Хелая, невтомно працювали під керівництвом начальника механізованого зерносховища Юрія Касьянова в пекельній спеці на розпеченому асфальті, в оточенні розжареного металу, проявляючи професіоналізм та відповідальність у роботі. А безперебійну роботу забезпечували працівники ремонтної бригади, котра підготувала елеватор до роботи (Володимир Леснік, Олександр Савенков,  Володимир Фатєєв), електрики дільниці Андрій Савченко та Сергій Поздняков і електрогазозварювальник Вадим Буцовський.

Спеціалісти сертифікованої лабораторії Ольга Іваніченко, Валентина Синьоока та Людмила Стародуб перевіряли якість зібраного урожаю не лише свого підприємства, але і забезпечили визначення якості урожаю товаровиробникам всіх форм власності.

Високий професіоналізм та вміле керівництво, професійну роботу з товаровиробниками всіх районів, які знаходяться навколо АТ «Михайлівський райагропостач» (Токмацький, Василівський, Веселівський, Мелітопольський, Михайлівський) виявили директор Юлія Спіцина, начальник відділу постачання та збуту Ярослав Гонгало та завідувач складів Віталій Добичин.

Охорона підприємства під керівництвом начальника відділу Сергія Спіцина також працювала в режимі посиленої роботи.

Головний агроном Арсен Сулейманов назвав цьогорічну збиральну кампанію чи не найважчою за останні 15 років, особливо після двох поспіль неврожайних:

- Сприятливі погодні умови дозволили зібрати урожай без втрат і закінчити збиральну кампанію раніше запланованих термінів, хоча озимих культур цього року було посіяно на значно більшій площі, ніж торік. Погода не давала відпочивати, адже ми ставили за мету використати такі хороші умови для максимально ефективної роботи, - зазначив Арсен Сидикович.

Як повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, завдяки сприятливим погодним умовам, середня врожайність ранніх зернових та зернобобових культур на 8,3 центнера вища, ніж у минулому році!

Галина Шаламова висловлює слова подяки орендодавцям, які довірили свої землі підприємству, за надійність і підтримку навіть в неврожайні роки. А цього ж року керівник сподівається, що і вони відчують на собі, що саме завдяки цій довірі комори наповнюються власним урожаєм.

А тепер трударі землі набираються сил до наступного етапу збиральної кампанії – збирання врожаю соняшника!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©