Контактные данные

ПОДЯКА ЗА ЛЮДЯНІСТЬ Й ТУРБОТУ

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №181 від 16.05.2020

До редакції газети «НАШе Життя: новини» звернулися Галина Жорнік та Світлана Компольщик, щоб передати слова подяки соцпрацівникам та небайдужим жителям району за турботу про пенсіонерів та людей з інвалідністю.

Нагадаємо, у рамках співпраці Мінсоцполітики із Національною мережею продуктових магазинів АТБ передбачено надання продуктових наборів для одиноких та одинокопроживаючих осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які потребують догляду.

КУ «Центр соціальних послуг Михайлівської селищної ради» отримав 1889 продовольчих наборів для підтримки найбільш вразливих верств населення у період карантину у зв'язку з короновірусною інфекцією COVID-19. Всі працівники установи були «на передовій» карантинного бою, адже до розвезення пакунків долучилися всі – від соцпрацівників до фахівців і завідуючих! Основна проблема полягала в тому, щоб отримати всі ці пакети у м.Василівка. А це в сумі – понад 16 тон!

До підвезення наборів долучилися і небайдужі громадяни та установи! Так, для жителів Михайлівщини пакунки перевезли транспортом АТ «Михайлівський райагропостач» (голова Наглядової ради – Галина Шаламова), «Агрофірми ім.Мічуріна» (керівник – Віктор Дудка), голови Плодородненської ОТГ Андрія Ходирєва та братів Пойташ.

- Кожному, хто долучився до цієї доброї справи, говоримо слова щирої вдячності, - зазначають пані Галина та пані Світлана. – Повірте, підтримка та увага дуже важлива для літніх людей, адже кожен з нас радий був відчути цю турботу!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©