Контактные данные

ПОЧУВАЙТЕСЬ ЗАХИЩЕНИМИ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №165 від 25.01.2020

Найцінніше, що може мати людина в житті, — це здоров'я. Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», прагне, щоб партнери-орендодавці підприємства відчували себе впевненими у завтрашньому дні та захищеними від будь-яких негараздів.

Завдяки медичному страхуванню від страхової компанії «Країна», що входить до соціального пакету підприємства з 2017 року, люди, які довірили йому свої землі, отримують допомогу в складній життєвій ситуації.  

Так, орендодавці мають можливість отримати більш якісну медичну допомогу і відшкодувати витрати на лікування у випадках, коли хворіють, травмуються або різко загострюються хронічні захворювання.

За словами директора запорізького регіонального відділення СК «Країна» Марії Ігорівни Ковальової, орендодавець, який опинився в подібній ситуації, може безкоштовно отримати ліки на суму до 500 грн на одне звернення. Якщо ж потрібне додаткове обстеження, аналізи чи стаціонарне лікування, людина госпіталізується, а страхова компанія забезпечує покриття витрат на суму до 10 000 грн.

- Найважливіше, щоб застраховані розуміли, що при виникненні необхідності звернутися до лікаря, потрібно в першу чергу подзвонити мені (прим.097 531 3759), - закликає Марія Ігорівна. – Дзвоніть в будь-який час, збирайте чеки і ми знайдемо можливість допомогти! Не забувайте також звертатися до кураторів на місцях: В.Рикун (смт Михайлівка), Н.Грабер (м.Дніпрорудне), В.Казаку (с.Тимошівка).

Хто дійсно серйозно поставився до цього питання, той має і результати. Так, впродовж 2019 року страхова компанія «Країна» опрацювала десятки звернень від орендодавців ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач», виплативши на лікування майже 300 тис.грн. Найпоширенішими страховими випадками, за словами представників страхової компанії, є застуда, ГРВІ, харчове отруєння, травмування та інші випадки, коли людина занедужала та звертається до ФАПу чи лікарні. Але бувають і більш серйозні випадки, коли необхідне лікування органів зору, опорно-рухового апарату чи, наприклад ракової пухлини.   

Єдине, що людині потрібно зробити при виникненні проблеми зі здоров'ям, - зателефонувати до страхової компанії, повідомивши номер договору страхування, який вказаний на картці. Важливо, що страховка, яку ДСГП «Агроцентр» пропонує своїм орендодавцям, діє на території всієї України. Тобто людина, яка знаходиться поза межами свого населеного пункту, в разі загострення хвороби може отримати необхідну медичну допомогу за місцем свого перебування.

І пам’ятайте: здоров’я – це запорука не тільки щасливого майбутнього, а й багатьох інших речей: успіху, стабільності та життєвого спокою.

   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©