Контактные данные

ПЛОДИ, ЯКІ ВВІБРАЛИ В СЕБЕ ЛЮБОВ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №192 від 01.08.2020

Хто не любить літо? Коли кожен день – наче вітамінний коктейль! Тандем рум’яних помідорів зі смарагдовими огірками, блискучі боки баклажанів, які так і просяться на пательню, хрумкі скибки солодкого перцю – і все це разом з духмяною зеленню… Ммм… А які природа влітку дарує нам солодощі! Соковиті фрукти, ароматні дині і неперевершений смак смугастого красеня-кавуна!

Вам вже закортіло скуштувати все це вітамінне багатство? Тоді поспішайте до магазинів мережі АТ «Михайлівський райагропостач»:

  • "НИВА" (смт Михайлівка, вул.Центральна,7)
  • "НИВА-1" (смт Пришиб, Центральний ринок)
  • "НИВА-2"(смт Веселе, вул.Залізнична,12)
  • "НИВА-3"(смт Михайлівка, біля Будинку культури)

Саме там, на полицях, чекають на Вас фрукти, овочі та соління, вирощені дбайливими руками справжніх професіоналів! Голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова наголошує, що головне завдання, яке ставить перед собою колектив підприємства при вирощуванні плодоовочевої продукції – це якість та екологічність, адже звідси постачається продукція до дитячих садочків та шкіл району.

Розташоване овочесховище АТ «Михайлівський райагропостач» на під’їзді до Михайлівки. Ще в 2000 році дочірньому  сільськогосподарському підприємству «Агроцентр» була передана будівля овочесховища. Микола Архипович Шаламов   вже тоді започаткував новий напрямок діяльності  підприємства, приймаючи занедбану будівлю. Приміщення було відремонтовано, правильно  та  професійно   налагоджено вентиляцію в холодильних камерах.

Всього овочесховище складається з таких структурних підрозділів: 

- Холодильний цех - призначений для довгострокового зберігання овочів; 

- Цех переробки - функціональне призначення полягає в сортуванні, мийці, фасуванні і переробці овочів; 

- Адмінбудинок.

Нині тут, під дбайливим керівництвом керуючого овочесховища Ігоря Сапальова і вирощуються помідори, огірки, баклажани, перець, капуста, буряк, кукурудза, зелень, дині та кавуни, абрикоси та яблука. Цьогоріч агроном Андрій Мотуз наважився на експеримент: готується до висадки у теплиці розсада броколі та пекінської капусти. До речі, на теплицях підприємства урожай помідорів, перцю та огірків планують зібрати вже за другим оборотом.

На високотехнологічному  овочесховищі ємністю більше 3000  куб. м робиться все для того, щоб  до споживачів і взимку доходили овочі та фрукти якісними, а головне – щоб вони зберегли не лише товарний вигляд, а й всі корисні компоненти: вітаміни та мінеральні  речовини. І це все – завдяки злагодженій  роботі  колективу, який докладає до цього чимало зусиль.        

Роботи вистачає і завідувачу складу Олені Хоменко, яка піклується про оптимальні умови зберігання усієї продукції, і інженеру-технологу Наталії Пекловій, яка дбає про те, щоб на полицях магазинів підприємства завжди були для Вас смачні соління, і бухгалтеру овочесховища Оксані Довженко, яка завдяки оперативній професійній роботі підтримує партнерські відносини з клієнтами.

Ну а на полях з турботою про майбутній і вже вирощений урожай трудяться тракторист І.І.Сідаков та робітники О.В.Радченко, С.А.Писанко, Н.К.Лі, М.М.Писанко, І.М.Кабатов, М.М.Кулішкін, Л.Л.Зінов’єва, О.А.Івченко.

Чесно, відповідально  і сумлінно працюють  і продавчині в магазинах мережі АТ «Михайлівський райагропостач» Т.М.Козлова, І.О.Кізілова, Н.В.Широка, Л.М.Голосун, Н.А.Ракша, Т.Т.Щепковська, К.О.Пацуля, Н.П.Найдьонова, В.В.Ніколаєнко, А.В.Чуркіна, О.Д.Козакова.

Однією командою,  дружно, злагоджено  й  відповідально  працює весь колектив овочесховища. Всі вони добре розуміють, на якого споживача орієнтуються, тому  працюють відповідально, особливу увагу приділяють якості продукції. А  якість продуктів для діточок - під  особистим  контролем  Галини Вікторівни, адже це - один з головних пріоритетів ДСГП «Агроцентр», поряд із ввічливим і швидким обслуговуванням і суворим дотриманням санітарних норм.

 

Соковитого Вам літа і смачних вітамінів!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©