Контактные данные

ПЕРШІСТЬ СК «КУМІТЕ» ЗА КУБОК ім.М.А.ШАЛАМОВА: ЯСКРАВО, ЕМОЦІЙНО, РЕЗУЛЬТАТИВНО!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №131 від 01.06.2019

    

25 травня в смт Пришиб пройшла IV Відкрита першість СК «Куміте» за Кубок імені  Миколи Архиповича Шаламова. До Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова завітали каратисти з Мелітополя, Запоріжжя, Дніпра та Херсонської області, ну а смт Пришиб, звичайно ж, представив спортивний клуб «Куміте». Всього на татамі випробували сили близько 100 спортсменів!

 

Вболівали за юнаків та дівчат і почесні гості: в.о.начальника відділу освіти Михайлівської РДА Людмила Анатоліївна Болотова, Пришибський селищний голова Віталій Станіславович Величко, голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галина Вікторівна Шаламова, директор Пришибської ЗОШ І-ІІІ ст.ім.М.А.Шаламова Марина Михайлівна Вертелецька, директор КП «Пришиб» Олександр Анатолійович Подоляко.


Галина Вікторівна спортсменам побажала бути гордістю для батьків, суддям - бути об'єктивними, тренерам - не хвилюватися сильно за своїх підопічних, глядачам - підтримувати каратистів під час змагань, а батькам - насолоджуватися і радіти за своїх дітей!

 

Пришибський селищний голова Віталій Станіславович Величко, в свою чергу,  висловив подяку Галині Вікторівні, Марині Михайлівні та СК «Куміте» за високий рівень організації  даного турніру, а також подякував тренерам, які щороку приїжджають зі своїми спортсменами на Кубок імені Миколи Архиповича Шаламова.

 

Головним суддею змагань став В’ячеслав Рубан, йому допомагали рефері на татамі (Ільмій Челебієв, Євгеній Вінніченко, Володимир Кляпчук) та суддівська бригада (Владислав Бяширов, Аліна Поліщук, Дар’я Яковлєва та Владислав Шампаров).

 

До речі, Владислав Шампаров, багаторазовий чемпіон Запорізької, Дніпропетровської областей, міст Мелітополь, Дніпро, Київ, трьохразовий чемпіон України, учасник чемпіонату Європи, срібний призер Міжнародного турніру з кіокушин-карате «Гранд-прі» у Молдові, цього дня відзначав День народження, тож всі учасники змагань дружними оплесками привітали Владислава з цим святом, а Галина Вікторівна та Марина Михайлівна побажали завжди досягати висот, реалізовувати себе і ніколи не зупинятися перед труднощами!

 

Ну а потім почалося найцікавіше: напружені бої, вигуки вболівальників, шквал овацій і вир емоцій! Енергетику, яка панувала в цей час на подвір’ї Пришибської школи імені М.А.Шаламова, не описати словами! Тут були і дитячі сльози переможених, і щасливі очі переможців, і гордість за вдалі виступи, і втішаючі слова батьків за невдачі…

 

Виснаженими, але емоційно переповненими себе відчували всі, тож Галина Вікторівна подбала про смачні обіди для всіх учасників та вболівальників змагань.

 

Врешті-решт, призові місця на п’єдесталі було розподілено. Наша команда виступила досить результативно:

 

І місце

Рубан Вікторія

Майнич Стефанія

Токобаєва Сара

Тимоханов Даниїл

Нечет Олексій

Вознюк Єгор

Гнєздилов Роман

 

ІІ місце

Бяширов Владислав

Драган Нікіта

Храпаль Максим

Драган Ілля

Батурин Іван

Комбарова Діана

 

ІІІ місце

Окопний Сергій

Савченко Кирил

Колесніков Павло

Шевченко Микола

Ільницький Даниїл

Козарик Кирил

 

І хто б не переміг, всі учасники тиснули один одному руки в знак поваги. Ось так в смт Пришиб четвертий рік поспіль пройшли змагання з карате за Кубок імені М.А.Шаламова: яскраво, емоційно, результативно!

   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©