Контактные данные

ОВОЧІ, ВИРОЩЕНІ З ЛЮБОВ'Ю ДО СВОЄЇ СПРАВИ І СПОЖИВАЧА: ПІДТВЕРДЖЕНО ДЕЛЕГАЦІЄЮ ФРАНЦУЗЬКОЇ КОМПАНІЇ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №238 від 19.06.2021

16 червня - саме у День свіжих овочів - на овочесховищі ДСГП "Агроцентр" АТ "Михайлівський райагропостач" голова Наглядової ради підприємства Галина Шаламова зустрічала гостей - делегацію французької компанії "Clause" на чолі комерційним директором Тоні Боніном.

Із зацікавленням обійшли ділянки, засаджені кукурудзою, баклажанами, капустою, помідорами, огірками та перцем також топ-менеджер регіону компанії "Clause" в Східній Європі Григорій Іванов, менеджер з розвитку і комунікацій компанії  "Clause" в Східній Європі Сергій Каплін, генеральний директор компанії-дистриб'ютора "Владам-Юг" Роман Зінчук, виконавчий директор Олександр Дріго, продакт-менеджер з розвитку продуктів культур закритого грунту Тимур Атажанов та менеджер з питань регіонального розвитку компанії "Clause" в Східній Європі Ігор Гордовий.

На сьогодні компанія "Clause" тримає першість з продажу насіння овочевих культур у Франції та займає 4 місце у світі. Серед сільгоспвиробників в Україні насіння цієї компанії також користується великим попитом. Його асортимент нараховує більш ніж 1500 сортів та 50 гібридів різних культур, що мають високий потенціал врожайності.

А сучасний покупець звик споживати свіжі овочі та фрукти цілий рік. Галина Шаламова розуміючи це, з 2015 року запровадила на підприємстві новий напрямок - городництво, створивши нові робочі місця. Хоча саме овочесховище працює на базі підприємства з 2000 року і тут під керівництвом Ігоря Сапальова робиться все для того, щоб до споживачів взимку доходили овочі та фрукти якісними. Тепер же на своїх ділянках вирощують кукурудзу, капусту, моркву, столовий буряк, картоплю, цибулю, перець, баклажани, помідори, огірки, пекінську капусту, броколі, салат, зелень, дині, кавуни тощо.

Особливого розвитку цей напрямок набув впродовж останнього року: зросла кількість теплиць, а молодий, перспективний, активний та ініціативний агроном Андрій Мотуз дбає, щоб покупці власної мережі магазинів "НИВА" могли смакувати свіжі овочі у будь-яку пору року!

Бажання розвиватися молодого агронома помітила і делегація гостей, яка високо оцінила якість вирощуваної продукції. Представники компанії ставили безліч запитань агроному з точки зору методики вирощування овочів, адже, як зазначили гості, плоди, які вони побачили на ділянках підприємства, є показовими, а також вони поділилися своїми лайф-хаками з овочівництва.

На якості продукції акцентує увагу і Галина Шаламова:

- Мені подобається, що онуки можуть зайти до теплиці, зірвати огірок чи помідор і одразу з'їсти його! Як на мене, це - найкраща реклама!

Дійсно, якість - один з головних пріоритетів ДСГП «Агроцентр», поряд із ввічливим і швидким обслуговуванням і суворим дотриманням санітарних норм. Підприємство пропонує своїм покупцям свіжі, якісні та натуральні продукти. І це все – завдяки злагодженій роботі колективу овочесховища, які докладають до цього чимало зусиль!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©