Контактные данные

ОЛЕКСАНДРЕ МИКОЛАЙОВИЧУ ШУТОВ, ВІТАЄМО ВАС З ЮВІЛЕЄМ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 221 від 20.02.2021
 

Ще Оскар Уайльд, видатний англійський письменник, сказав: «Ціль людського життя — самовираження. Проявити свою сутність у всій повноті — ось для чого ми живемо». Дехто з нас вже з дитинства знає, що йому подобається, і до чого він прагне: хтось мріяв стати у майбутньому вчителем, хтось - артистом, хтось - водієм.

От і Олександр Миколайович Шутов, який 21 лютого відзначає своє 60-річчя, вже з перших кроків трудового шляху поєднував своє життя з кермом.

Розпочав свій трудовий шлях Олександр Миколайович у 17-річному віці на Пришибському комбінаті хлібопродуктів, де у 1978 році почав працювати слюсарем. А через рік Олександр Миколайович був прийнятий на роботу шофером на автобазу тресту «Мелітопольводбуд». Згодом, відслуживши в армії, він влаштувався на роботу водієм в Дніпрорудненське автопідприємство №07068.

У 1990 році його перевели на посаду головного інженера до Михайлівського виробничого управління ЖКГ, яке Олександр Миколайович згодом і очолив. Пропрацювавши 18 років у сфері житлово-комунального господарства, Олександр Шутов все ж вирішив, що на життєвій дорозі потрібно бути біля керма.

Він вирішив повернутися до водійського напрямку роботи, але вже не шофером, а начальником відділу транспорту в АТ «Михайлівський райагропостач», привнісши весь свій досвід водійської справи, знання прав та обов’язків водія, дотримання правил охорони праці та техніки безпеки, вміння вирішувати транспортні питання, працюючи на принципах взаємоповаги, розуміння, підтримки і взаємодопомоги. Тут у 2008 році його радо зустрів колектив підприємства, довірившись його виваженості, пунктуальності та вмінню ефективно організувати роботу.

- Олександр Миколайович – це спеціаліст високого рівня, адже йому посильні будь-які завдання, які ставить перед нами наша сфера діяльності! При цьому його вміння працювати в команді, почуття гумору та оптимізм заряджають і інших на ефективну роботу на розвиток підприємства в цілому, - з повагою розповідає про підлеглого голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова, підкреслюючи – на оперативних нарадах роботу транспортного відділу я часто ставлю за приклад, а значить Олександр Миколайович – на своєму місці!

Довірилися і не помилилися, адже Олександр Миколайович, в чиї обов'язки входить організація безперебійного здійснення логістичного процесу в АТ «Михайлівський райагропостач», відмінно виконує всі завдання керівництва, знаходячи вихід з найскладніших ситуацій. Ця професія вимагає відмінних навичок, математичного складу розуму і здатності до точних розрахунків, чималого досвіду роботи не тільки в сфері організації перевезень, але і в управлінні підлеглими. Основні його завдання - організація доставки сільськогосподарської продукції в найкоротші терміни; оперативне виконання доручень, пов’язаних з документообігом; вміння знайти спільну мову з кожним водієм підприємства.

Але бувають ситуації, коли вносить свої корективи не лише людський фактор, але й погодні умови. Так, в АТ «Михайлівський райагропостач» існує традиція – щороку на Різдвяні свята (якщо, звісно, карантин не стоїть на заваді) возити дітей та онуків працівників підприємства на святкові дитячі заходи до міста. Два роки тому у вихідний передсвятковий день була організована поїздка до запорізького цирку: приїхав замовлений заздалегідь великий автобус, малеча вирушила в подорож, вже уявляючи перед собою яскраву виставу. Але в дорозі автобус, повний дітей, застала негода: через ожеледицю і заметіль транспорт застряг, так і не доїхавши до міста. Більше години транспортна компанія, яка обіцяла вчасно доставити дітлахів на виставу, тримала всіх в напрузі… І коли стало зрозуміло, що найближчим часом компанія-перевізник не зможе вирішити проблему, Олександр Миколайович оперативно організував роботу свого транспортного відділу і до початку вистави всі учасники подорожі вже були на порозі цирку!

Складних ситуацій за роки роботи Олександра Миколайовича в АТ «Михайлівський райагропостач» вистачало, але не було жодної, з якої він не зміг знайти вихід! А це – дійсно яскравий показник роботи справжнього професіонала!

Вся команда АТ «Михайлівський райагропостач» щиро вітає Олександра Миколайовича з Ювілеєм та бажає йому міцного здоров’я, постійного благополуччя, доброго настрою, сил та наснаги, щоб у житті завжди сяяло сонце радості та щастя, а поруч були підтримка рідних та повага друзів. Ну і звісно, нехай Вам, Олександре Миколайовичу, на всіх дорогах буде лише зелене світло!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©