Контактные данные

ОБ'ЄДНУЄМО ЗУСИЛЛЯ В ТУРБОТІ ОДИН ПРО ОДНОГО

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №214 від 01.01.2021

«Людство зустрілося з ворогом, якого можна здолати лише об’єднавшись та піклуючись одне про одного. Багато в чому перемога над Covid-19 залежить від потужностей лікарні», - запевняють в КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня», і ми з цим погоджуємося. Адже від того, наскільки лікарні забезпечені необхідним обладнанням і залежить перемога над коронавірусною пандемією.

В понеділок, 28 грудня, до районної лікарні завітали Народний депутат України Павло Мельник, голова Михайлівської райдержадміністрації Олексій Тимків, Михайлівський селищний голова Володимир Рикун та голова БО «Благодійний фонд ім.М.А.Шаламова» і голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова, котрі ознайомились з оснащеністю закладу та дізналися про першочергові потреби лікарні.

Директор медичного закладу Іван Гайдаржі продемонстрував вже наявне обладнання та повідомив, що зараз лікарня очікує ще 5 апаратів штучної вентиляції легень та 5 моніторів.

- До лікарні приходять хворі в дуже важкому стані, тому я прагну поставити один кисневий концентратор у рентген-кабінет та один – в інфекційне відділення, - зазначає Іван Васильович, який, як ніхто, розуміє важливість своєчасного надання допомоги, адже сам нещодавно вилікувався від цього агресивного вірусу.

Він висловив слова подяки усім, хто долучається до боротьби з коронавірусом у Михайлівському районі! Зокрема, під час зустрічі Галина Шаламова вручила директору Михайлівської багатопрофільної лікарні сертифікат на боротьбу з Covid-19, фінансова підтримка була надана і з державного бюджету на придбання обладнання для надання медичної допомоги хворим на коронавірус.

Здоров'я – це найбільший скарб людини, і сьогодні ми усвідомлюємо це особливо гостро! Тому бережіть себе і своїх близьких, дотримуйтеся карантинних обмежень і не забувайте про засоби індивідуального захисту!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©