Контактные данные

НОВІ УСПІХИ НА БІЗНЕС-АРЕНІ! 

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №137 від 13.07.2019

ДСГП «Агроцентр» АТ «Михайлівський райагропостач» має дев'ятнадцятилітню практику діяльності. І напередодні свого 20-річчя «Агроцентр» підтвердив амбіції на успіх новою нагородою «Лідер року 2018» Національного бізнес-рейтингу.

АТ «Михайлівський райагропостач» вже не один рік підтверджує свої успіхи цією нагородою, але для ДСГП «Агроцентр» це – вперше.

У дочірнього підприємства такі основні види діяльності:

  • вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур;
  • оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин;
  • догляд за насінням для подальшого відтворення;
  • вирощування овочів, кавунів, гарбузів, динь, коренеплодів і бульбоплодів;
  • оптова торгівля фруктами й овочами;
  • інші види оброблення та зберігання фруктів та овочів;
  • підсобна діяльність у рослинництві;
  • надання в оренду та на використання власного чи орендованого нерухомого майна.
 

АТ «Михайлівський райагропостач» та його дочірнє підприємство вимогливо дотримуються управлінських правил ведення бізнесу й норм етики. Чітка субординація, виконання своїх обов'язків та любов до справи сприяють розвитку та активному просуванню бізнесу на економічній арені.

Серед інших принципів у колективі виділяють відкритість до спілкування та знань. ДСГП «Агроцентр» бажає співпрацювати з усіма зацікавленими у їхній сфері. Таку об'єднану діяльність підприємство готове провадити на принципах етики, довіри, дисципліни, виконання обов'язків, прозорості та поваги до закону.

«Підприємство добре зарекомендувало себе серед жителів Михайлівщини. ДСГП «Агроцентр» як рушій економіки краю проявляє себе ще й у благодійній сфері. Так, директор підприємства Галина Вікторівна Шаламова у пам'ять про свого чоловіка започаткувала «Благодійний Фонд імені Миколи Архиповича Шаламова». Таким чином від організації надходить матеріальна допомога на благоустрій району. Також виділяються кошти для закладів освіти, на підтримку місцевих спортивних команд і проведення молодіжних змагань Запорізької області» - відзначає рейтингова програма «Національний бізнес-рейтинг».

Низка перемог і нове досягнення «Лідер року 2018» демонструє налаштованість на майбутній успіх та постійний розвиток справи.

«Нагороди — це завжди приємний бонус за зроблену роботу і стимул підкорювати нові вершини. І, звичайно, — підвищення рейтингу підприємства», — розповідає директор ДСГП «Агроцентр» Галина Вікторівна Шаламова.

Тож, очікуємо підкорення нових вершин!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©