Контактные данные

НОВІ МОЖЛИВОСТІ РОБОТИ В ЗАСУШЛИВИХ ЗОНАХ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №147 від 21.09.2019

13 вересня у с.Миколай-поле Запорізької області пройшов День Поля за ініціативи фірми «Irrigator» спільно з компанією «BASF». Захід відбувся на території ФГ «СВАМ».

Відвідувачі, серед яких і голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова, оглянули ділянки Демоцетру та мали нагоду поспілкуватися з представниками компаній «Irrigator» та «BASF» щодо застосування продукції на різних культурах.

Компанія «Іrrigator» вже довгий час займається продажем устаткування для зрошувальних систем. А засновник фірми Ігор Патлажан особисто відвідав захід і разом з консультантом Дмитром Лук'яновим поспілкувався з кожним товаровиробником, котрий приїхав на День Поля.

Цікаво було поспілкуватися аграріям і з Васильєвим Володимиром Яковичем - одним з кращих фахівців з розвитку технологій зрошення в нашій південній зоні.

Привітно зустрічав гостей і господар заходу - фермер Володимир Олександрович Матросенков. Він живе за принципом взаємодопомоги, тому всім бажаючим давав особисту консультацію, адже його девіз - всім і в усьому допомагати!

Подія, організована спільними зусиллями справжніх професіоналів, показала можливості високотехнологічного обладнання, яке робить рослинницький бізнес значно ефективнішим. Так, відвідувачам продемонстрували, що 95 тис. насіння на гектар із застосуванням підземного крапельного поливу дають в результаті 20 тонн кукурудзи з одного гектара.

Питання вирощування кукурудзи в засушливих умовах, які з кожним роком ставлять під сумнів доцільність посіву кукурудзи, та питання наявності на ринку насіння гібридів кукурудзи та соняшнику, які дійсно спроможні в умовах дефіциту вологи та спеки стабільно формувати рентабельну врожайність, завжди викликають зацікавленість та дискусії. Але такі заходи допомагають відшукати компроміси, адже використання нових технологій допоможуть вирішити найскладніші завдання!
  

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©