Контактные данные

НОВІ ГОРИЗОНТИ СІЛЬГОСПВИРОБНИЦТВА

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №56 від 23.12.2017
 Український ринок нині активно розвивається і потребує ефективних фінансових інструментів, якими користуються сільгоспвиробники за кордоном. Вітчизняним виробництвам часто не вистачає досвіду та знань, щоб впроваджувати ці нові інструменти. Очевидно, що український ринок потребує обміну знаннями, адже тільки той, хто відкритий до нових ідей, хто завжди крокує в ногу з часом, може ефективно розвивати і своє підприємство.

14 грудня Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», взяла участь у зустрічі клубу «Agro Fin Club», організованій за сприяння «Фінансових рішень» компанії «Сингента» в рамках проекту «Нові горизонти».
Основна мета клубу «Agro Fin Club» - поширення фінансової обізнаності та розвиток надійного партнерства, що спрямовані на покращення фінансових результатів аграрних підприємств та їх зростання у довгостроковій перспективі.

«Нові горизонти» - це нова концепція фінансових можливостей для сільгоспвиробників. Організатори створили для сільгоспвиробничих підприємств різного розміру та напряму, залежно від їхніх потреб, комплексні пропозиції, а також адаптували найкращий світовий досвід для українських умов. Серед представлених пропозицій є як нові для українського ринку інструменти (спектр форвардних програм, альтернативні напрями фінансування, індексне страхування, аграрні розписки), так і традиційні пропозиції вигідного й простого продажу сільгосппродукції.

Учасники заходу мали змогу отримати актуальну інформацію від професіоналів аграрної сфери – аналітиків, фінансистів, трейдерів, юристів та інших незалежних експертів. Кожен міг поставити їм запитання, які найбільше зацікавили, та обговорити з ними конкретну ситуацію чи проблему.
На зустрічі розглянули основні тенденції на агроринках та почули два погляди на них від експерта консалтингової компанії «ЛІкоТерра» Павла Хаустова.
Була порушена і не менш важлива проблема для сільгоспвиробників – тенденції у зміні клімату в довгостроковому локальному аналізі у розрізі захисту від погодних ризиків. Також обговорили законодавство, зокрема – податкову реформу-2018 та інші юридичні питання. Учасники заходу отримали роз’яснення від спеціаліста компанії OMP-Tax& Legal Віталія Смердова.

Свою співпрацю учасникам зустрічі пропонували також представники OТР Вank та ПроКредит Банк.
У ході зустрічі товаровиробники познайомилися між собою, обмінялися контактами, поділилися знаннями та зав’язали нові партнерські стосунки. І за це надзвичайно вдячні організатору заходу – компанії «Сингента».

- Дана зустріч – це чудова можливість обмінятися досвідом з прогресивними і досвідченими агровиробниками та експертами з різних сфер агробізнесу. Варто відзначити високий рівень проведення заходу, адже такі складні питання аналітики аграрних ринків, експорту продукції, кліматології, макроекономіки, юриспруденції та оподаткування були роз’яснені чітко та зрозуміло, що в перспективі підвищить продуктивність роботи на підприємстві, - зазначила Галина Вікторівна.

Тож, тепер виробники, надихнувшись новими знаннями та поспілкувавшись з професіоналами різних напрямків агарної сфери, повернулися на підприємства реалізовувати свіжі ідеї, а ми їм щиро зичимо успіхів у всіх починаннях!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©