Контактные данные

НОВЕ ПРИМІЩЕННЯ ВІЙСЬККОМАТУ ТЕПЕР З НАДІЙНИМИ ДВЕРИМА

   
Не так давно в смт Михайлівка з'явився окремий військкомат. Раніше він був об'єднаний з військовим комісаріатом Василівського району. Тепер же, у зв'язку з проведенням заходів із мобілізації, дуже гостро постало питання щодо окремого військового комісаріату.

Військкомат — це орган місцевого військового управління, відповідальний за військово-мобілізаційну та обліково-призовну роботу.

У новій будівлі потрібно ремонтувати все, тому військовий комісар Михайлівського районного військового комісаріату підполковник В.В.Шпаков звернувся керівників різних установ та підприємств з проханням надати посильну допомогу у проведенні ремонту.

Голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова відгукнулася на прохання, тож тепер, за її участі, в будівлі вже встановлено троє міцних та надійних металевих дверей.

Як відомо, надійні вхідні двері - це запорука безпеки, комфорту і збереження майна будь-якої будівлі. Підвищена міцність і відмінна якість є головними вимогами, які в наші дні ставляться практично перед усіма дверима, а особливо – там, де зберігаються дійсно важливі дані.
Основними завданнями військкомату є:
*підготовка та проведення мобілізації
*облік людських і народно-господарських ресурсів
*підготовка молоді до несення військової служби
*організація проведення призовів громадян на військову службу та на навчальні збори
*організація прийому громадян на військову службу за контрактом
*здійснення інших оборонних заходів

Саме для організації прийому громадян на військову службу за контрактом АТ «Михайлівий райагропостач», на прохання військового комісара, оплатило друк агітаційних наклейок, листівок різних форматів та банерів.

На військову службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. - Контрактна служба – це робота у військових частинах. Людина, яка йде служити у військову частину за контрактом, виконує зрозумілі для себе завдання. Слюсар, наприклад, лагодить техніку для ЗСУ. Кожен фахівець допомагає військовим у свій спосіб.

Контрактник повністю забезпечений харчуванням, одягом, матеріалами та засобами, потрібними йому для роботи. Тривалість робочого дня – вісім годин, субота і неділя – вихідні дні. Крім того, людина сама вибирає місце праці. Це викликає неабиякий інтерес до служби серед різних категорій громадян.

Сьогодні військовий комісаріат - це та структура, яка займається організацією призову до збройних сил, ставить на облік військових запасу, крім того виконує цілий ряд завдань соціального плану. У зв’язку з проведенням антитерористичної операції на сході України, на плечі працівників військкомату лягло багато додаткових завдань, тож підтримка їм необхідна, особливо, якщо й сам військкомат тільки нещодавно розпочав свою роботу.
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©