Контактные данные

НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ РІЗДВО НА АРЕНІ ЦИРКУ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №111 від 10.01.2019
Здавалося б, чим в нинішньому світі можна здивувати дітей… Та для дітей працівників АТ «Михайлівський райагропостач» голова Наглядової ради підприємства Галина Вікторівна Шаламова підготувала на Різдво справжній сюрприз – Цирк на воді!

Галина Вікторівна подбала, щоб у малят були найкращі місця, адже побачити хотілося все! І цьому не завадили ніякі погодні умови! Адже сумлінні та відповідальні начальник транспортного відділу Олександр Шутов, водії Андрій Борщ та Олег Сухоруков, який, до речі, цього дня відзначав свій День народження, зробили все можливе, щоб дітлахи все-таки змогли насолодитися дивовижною виставою!

На арені Запорізького цирку виступали акробати, клоуни, фокусники! Було фаєр-шоу, лазерне шоу і мильні бульбашки! Дуже багато звіряток було задіяно в програмі. І дітям, і дорослим просто не вистачало емоцій! Одночасно дія відбувалася і у в воді, і під куполом. Акробати, які тільки-но були в воді, вмить розкидали бризки на гойдалках - неймовірне видовище!

Тож, і малята, і батьки передають щиру вдячність Галині Вікторівні за таке неперевершене Різдво. Воно було дійсно казковим!  
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©