Контактные данные

НАВЧАТИСЯ ПОТРІБНО ЗАВЖДИ

        Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №84 від 07.07.2018
  
Людина повинна навчатися впродовж усього життя, адже знання - це основа поведінки і професійної діяльності. І якщо ми хочемо створити сучасну розвинену державу, то вчитися має кожен громадянин країни. Звичайно ж, важливо, щоб знання були якісними, ретельно відібраними, профільтрованими від непотрібних, неактуальних речей. Тому так корисно бувати на інформаційних заходах, які готують справжні професіонали своєї справи, у яких хочеться вчитися і за якими хочеться слідувати!

З 21 по 25 червня в Баку (Азербайджан) пройшов 12-й Бухгалтерський Українсько-каспійський Конгрес. Це – подія року для всієї бухгалтерської спільноти України, яка проводиться вже протягом дванадцяти років, щоб об'єднати думку бухгалтерів в одну рушійну силу!

До колективу учасників Конгресу долучилися і представники АТ «Михайлівський райагропостач». Вони мали можливість поспілкуватися з експертами: президентом громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», кандидатом економічних наук Аполлоном Позовим; заступником генерального директора видавничо-консалтингової компанії «Баланс клуб», засновником і віце-президентом Всеукраїнського бухгалтерського клубу Світланою Позовою; керівником компанії «UtekaBusinessEvents» Іриною Хрущ; віце-президентом «SOCAR», головою Наглядової ради APFM Сулейманом Гасимовим; заступником директора Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку - начальником управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України Людмилою Гапоненко; шеф-редактором видань «Баланс» та «Бібліотека Баланс», провідним лектором ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Ольгою Целуйко; аудитором, експертом у сфері консалтингу в різноманітних областях економіки Миколою Матюхою; аудитором, керуючим партнером Juscutum Audit Сергієм Поліщуком; партнером аудиторської компанії BDO в Азербайджані Юнісом Салаєвим; керівником ТОВ «Скайлайн Софтвер» в Україні Вадимом Мазуром; менеджером компанії «UtekaBusinessEvents» Катериною Шматко, а також представниками асоціації професійних фінансових менеджерів Азербайджану.

За період навчання учасники Конгресу поспілкувалися зі спікерами на тему трансформації професії бухгалтера в бізнесі та ролі бухгалтера-управлінця в умовах швидких економічних змін, обговорили ризики для українських компаній, зовнішній аудит та його вплив на фінансові показники, дізналися про актуальні та важливі зміни у законодавстві, а також – перспективне законодавство. Крім того, для учасників інформаційного заходу організатори влаштували майстер-клас «Управлінський облік: мистецтво збору і аналізу даних для ухвалення бізнес-рішень».
- Ми всі отримали незабутні враження від перебування в Баку, столиці Азербайджану - сучасної, розвиненої, доглянутої, індустріально-аграрної країни з розвиненою промисловістю, - говорить Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач». - Вражені захоплюючими хмарочосами, дивовижними вежами, середньовічними мурами та незабутнім колоритом, ми вивчали успішний досвід активного розвитку країни, яка колись, як і Україна, входила до складу Радянського Союзу. При цьому кожен з нас одержав такий багаж знань, який неодмінно допоможе в роботі підприємства, адже протягом п'яти днів ми спілкувалися з експертами у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, вивчали існуючі та перспективні зміни в законодавстві, і, звичайно ж, обмінювалися досвідом з колегами.

Тож тепер наші спеціалісти зможуть використати на шляху економічного розвитку підприємства успішний міжнародний досвід компаній м.Баку. Вперед до нових висот!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©