Контактные данные

НАВЧАННЯ – ЦЕ СЕКРЕТ УСПІХУ!

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №90 від 18.08.2018
Навіть якщо у вас вже є вища освіта, це не означає, що ви повинні перестати вчитися! Адже постійне навчання чомусь новому – це секрет успіху! Продовжують навчатися і спеціалісти АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр»!

Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», знає, що в будь-якій роботі важливо постійно вдосконалювати і оновлювати свої знання і навички, тому вона всіляко сприяє навчанню своїх працівників. Знаючи, що нового з'являється у вашій галузі, що зараз в тренді і користується найбільшим попитом, ви завжди будете «на хвилі».

10 серпня в с.Вільний Посад (Дніпропетровська обл., Криворізький р-н) пройшов День Поля компанії «КІТАНО СІДЗ», на який завітали і працівники наших підприємств Отар Дмитрович Чарелідзе та Юрій Михайлович Сивий! Тема заходу була така: «Овочі відкритого ґрунту: томат, перець, баклажан».

Селекціонери компанії «КІТАНО СІДЗ» протягом декількох останніх років старанно працювали над створенням овочів нового покоління. І результат був представлений великою колекцією новинок селекції! Відвідувачі мали змогу порівняти найбільш успішні гібриди, які пройшли випробування в кліматичних умовах України. Невибагливість - їх важлива перевага.

Під час демонстрації, агроном-фермер докладно розповів про особливості вирощування кожного гібрида і відповів на всі питання відвідувачів заходу. Звичайно ж, і спеціалісти АТ «Михайлівський райагропостач» та ДСГП «Агроцентр» відзначили для себе новинки, які захотілося виростити самим.


   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©