Контактные данные

НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З ОСОБЛИВОСТЯМИ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ В КАНАДІ

         Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №69 від 24.03.2018
  
  21 березня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбулася зустріч представників запорізького бізнесу з виконавчим директором Канадсько-Української Торгової палати Еммою Турос.

Для участі в семінарі на тему «Особливості ведення бізнесу в Канаді» було запрошено представників підприємств малого та середнього бізнесу та агропромислового розвитку, які зацікавлені у встановленні контактів із канадськими партнерами. Серед них - і працівники АТ "Михайлівський райагропостач" та ДСГП "Агроцентр".

У заході також взяли участь фахівці Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації.

Зустріч розпочав віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц, котрий привітав присутніх гостей, зокрема - головного спікера тренінгу виконавчого директора Канадсько-Української торгової палати Ему Турос.

Слово надали також заступнику міського голови Валерію Еделєву та заступнику начальника управління зовнішньоекономічних відносин Запорізької обласної ради Олексію Іванченко, котрі ознайомили присутніх з розвитком відносин між Україною та Канадою.

Андрій Куц зазначив, що тісно співпрацювати почали з 2015 року. Безпосередньо за 2017 рік обсяги зовнішньої торгівлі товарами і послугами між Запорізькою областю та Канадою склали $22,32 млн., збільшившись на $8,67 млн. або 63,55%.

У форматі «круглого столу» учасники заходу обговорили особливості ведення бізнесу в Канаді та торговельно-економічне співробітництво Запорізької області з Канадою.

Пані Ема Турос представила учасникам заходу інформацію про проекти Канадсько-Української торгової палати, зазначила мінімальні вимоги до постачальників, ключові регуляторні вимоги, ознайомила з контролюючими органами Канади. Пані Ема також розповіла присутнім про організації, котрі займаються співпрацею з українськими підприємствами: "СUCC", "CUTIS PROGECT", "TFO Canada", Світовий конгрес українців.

У ході спілкування представники запорізького бізнесу отримали відповіді на свої запитання стосовно просування підприємств на ринок Канади, обговорили можливі шляхи для пошуку партнерів у Канаді, зокрема через участь у виставкових заходах, проведення бізнес-зустрічей у форматі В2В, а також основні стандарти для підприємств, які бажають вийти на ринок Канади.

Емма Турос відзначила, що Канада – країна, яка підтримує Україну не тільки на політичному рівні, а й економічному, зростає співпраця між Україною та Канадою, зокрема з 1 серпня працює зона вільної торгівлі між двома нашими країнами.
Тепер, з новими знаннями, з порадами від фахівців, працівники АТ «Михайлівський райагропостач» і ДСГП «Агроцентр» повернулися на свої підприємства, щоб втілювати здобутий досвід на практиці.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©