Контактные данные

НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ЕЛІТИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ!

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №24 від 06.04.2017
У житті кожної людини професійне становлення посідає важливе місце. Якщо цей процес розглядати в часі, то він займає більшу частину життя: від вибору професії на вищому ступені загальноосвітньої школи до закінчення професійної діяльності.

Нещодавно спеціалісти бухгалтерської та фінансової служби АТ «Михайлівський райагропостач» побували у курортному місті Трускавець і стали учасниками П’ятого форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України! На тих, хто їздив очікували приємне і надзвичайно корисне спілкування, величезна кількість інформації, краса карпатської природи, гарний настрій і відпочинок!

Погодьтеся, професійний розвиток - це процес, в результаті якого людина підвищує якість і рівень своїх професійних навичок і умінь протягом всього свого життя. Іншими словами, недостатньо стати професіоналом один раз. Щоб залишатися ним, необхідний постійний професійний розвиток особистості. Саме тому голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова вирішила продовжити навчання працівників бухгалтерської сфери. А даний форум – єдине в Україні місце зустрічі бухгалтерів і досвідчених експертів – спеціалістів-практиків у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування і права, а також місце для відвертої розмови з реформаторами розвитку аграрного сектора економіки в Україні.

Більше 130 бухгалтерів та працівників фінансових служб агропідприємств зустрілися з провідними фахівцями Державної фіскальної служби, Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також аудиторами, досвідченими юристами та експертами з питань земельного законодавства, господарського та кримінального права.

Спеціалісти бухгалтерської справи мали змогу у повному обсязі розглянути такі теми:
• Перехід зі спецрежиму на загальний режим сплати ПДВ: проблемні питання та шлях їх вирішення
• Детальний аналіз новацій в обкладенні ПДВ у 2017 році
• Перспективи бюджетної дотації для сільгосппідприємств: особливості розподілу та механізм нарахування
• Вибір систем оподаткування для сільгосппідприємств
• Нововведення у трудовому законодавстві - 2017
• Земельні відносини – 2017: практика застосування законодавчих змін
• Оптимізація податків і мінімізація ризиків в агробізнесі

Загалом, до участі у Форумі були запрошенні одні з кращих експертів у своїй галузі: Сергій Тимошенко (начальник управління методології непрямих податків Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС), Ольга Богданова (голова Податкового комітету Громадської Ради при МЕРТ, член Громадських Рад при ДФСУ, Мінфіні, Податковому Комітеті ВР, заступник голови Податкового комітету при ТПП, голова наглядової Ради Палати податкових консультантів), Віктор Кобилянський (провідний спеціаліст в області земельного права, адвокат, співавтор декількох книг із земельного права, учасник розробки нормативно-правових актів), Володимир Метелиця (Директор Інституту обліку і фінансів, доктор економічних наук, старший науковий співробітник), Анатолій Кужель (керівник «De Facto Consulting Group», експерт в області розробки і впровадження легальних схем оптимізації роботи підприємств, член громадської ради при ДФС України), Сергій Наумов (член Громадської ради при ДФСУ, радник податкової та митної справи ІІІ рангу, учасник робочих груп з розробки нормативно - правових актів, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», провідний експерт з питань оподаткування доходів громадян) та інші провідні спеціалісти.

Справжніми секретами бухгалтерської справи з учасниками 5-го Форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України поділилася Світлана Позова, віце-президент ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», засновник «UtekaBusinessEvents», автор книги «Бухгалтер, якому довіряють», людина з величезним досвідом роботи у сфері фінансів, яка пройшла шлях від бухгалтера до засновника компанії.

Саме такий форум, за відгуками учасників, дає можливість не тільки почути про останні зміни, поспілкуватися з колегами, а в той же час самим взяти участь у обговореннях можливих змін в законодавстві, на які теж можуть впливати. Головна цінність для бухгалтерів від участі у Форумі – це можливість бути почутими з боку органів методології Міністерства фінансів та профільних комітетів Верховної Ради.

Бухгалтери завдяки цій платформі реалізували свої побажання органам і відчули свою здатність впливати на методологію. Таким чином піднімається статус професії бухгалтера в Україні. Як зазначають самі організатори форуму, ті, хто став його учасником, фактично приєдналися до еліти бухгалтерів сільськогосподарської галузі!

Після завершення Форуму була прийнята резолюція, яка буде направлена на розгляд до Міністерства фінансів та профільних комітетів Верховної Ради. Її урочисто зачитав кандидат економічних наук, президент громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Аполлон Позов.

Професійний розвиток є важливою умовою успішної діяльності будь-якої організації. Це особливо необхідно на сучасному етапі, коли прискорення науково-технічного прогресу веде до швидких змін і вимог до професійних знань, умінь і навиків. У зв'язку з цим, Галина Вікторівна прагне постійно підвищувати професійний рівень працівників підприємства, освоювати інновації в галузі фінансового обліку, методи і прийоми роботи. Завдяки своїй цілеспрямованості, небажанню зупинятися на досягнутому, активній життєвій позиції, комунікабельності вона впевнено веде АТ «Михайлівський райагропостач» до розквіту.

- Нам дали можливість обговорити найгостріші питання з одними із найкращих спікерів, обмінятися з колегами і практикуючими юристами думками і досвідом у вирішенні проблемних питань, ознайомитися з новітніми продуктами і послугами у сфері бухгалтерського обліку, - зазначає Галина Вікторівна. - Тож тепер спеціалісти АТ «Михайлівський райагропостач» повернулися до роботи з новими знаннями, зі свіжими ідеями, щоб реалізовувати їх на практиці! Завдяки участі у Форумі, ми впроваджуватимемо у нас найважливіші тенденції в оподаткуванні, обліку та земельних правовідносинах, а це дозволить позитивно вплинути на роботу підприємства уже в цьому році!

Україна має дуже сприятливі умови для розвитку сільськогосподарського виробництва, тому його різносторонній розвиток – необхідна умова для розквіту нашої країни. А для підприємства, щоб бути лідером і утримувати свої досягнення на такому високому рівні протягом довгого часу, потрібен міцний фундамент відповідності, стійке зростання і самовдосконалення.  
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©