Контактные данные

НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ЕЛІТИ БУХГАЛТЕРІВ СІЛЬСЬКОГОГОСПОДАРСЬКОЇ СПРАВИ УКРАЇНИ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №70 від 31.03.2018
  
  З 23 по 27 березня у м. Трускавець відбувся 6-ий Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі.

Форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі організовано громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» з метою пошуку шляхів вирішення головних питань, що турбують фінансову спільноту, а також підвищення професійного рівня бухгалтерів аграрних підприємств.

Участь у заході взяли бухгалтери аграрної галузі (серед яких – і працівники АТ «Михайлівський райагропостач»), члени податкових комітетів громадських рад при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, при Державній фіскальній службі України, Міністерстві фінансів України, громадські організації, науковці та профільні експерти.

В перший день учасники Форуму відвідали першу інноваційну ферму європейського зразка. Створення племінного господарства по вирощуванню європейських порід дрібної рогатої худоби – є основною метою фермерського господарства «Меринос – Захід».

Власник ФГ «Меринос – Захід» Дмитро Володимирович Огньов є інвестором та ведучим програми «Громада на мільйон». Його ФГ позиціонує себе як племінне господарство. Крім овець розпочали вирощувати кіз – також провідних європейських порід.

Наші спеціалісти також поспілкувалися з психологом Лесею Ковальчук, засновником проекту "Genius People", експертом-консультантом студії "1+1", журналів "Единственная", "Твоё здоровье" та інших. Так, працівники АТ "Михайлівський райагропостач" отримали інструменти, які допоможуть справлятися зі своїми емоціями та запобігти стресів на роботі й вдома, а також уникнути емоційного вигорання.

Ну а далі на наших спеціалістів очікувала насичена інформаційна програма разом з податковим експертом Ольгою Богдановою, юристом із земельних питань Віктором Кобилянським, директором аудиторської фірми «Farm-аудит» Віталієм Шереметою, директором інституту обліку і фінансів Володимиром Метелицею, шеф-редактором видання «Баланс-Агро» Сергієм Наумовим, заступником головного редактора видання «Баланс-Агро» Світланою Стадник, радником та адвокатом юридичної компанії «ALEXANDROV&PARTNERS» Олександром Ручко, керівником проектів IT-Enterprise Романом Яворським, бізнес-аналітиком «Спілки автоматизаторів бізнесу» Вікторією Ільченко, гендиректором компанії «Кодерлайн» Андрієм Барбекою та ін.

Відкрив пленарне засідання 6-го Форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України Президент Громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», кандидат економічних наук Аполлон Позов.

Потім слово взяла спікер Олена Ковальова, заступник міністра аграрної політики та продовольства України, котра ознайомила присутніх з реаліями та перспективами державної підтримки підприємств агросектора.

Серед питань, що розглядалися на Форумі, були – державна підтримка підприємств агросектору та її перспективи, аналіз нового порядку блокування податкових накладних, особливості відшкодування ПДВ (нові вимоги від податківців), податок на виведений капітал: перспективи впровадження та можливі наслідки, у тому числі вплив на оподаткування агропідприємств.

Також було зроблено огляд застосування ІТ-технологій на підприємствах аграрного сектору, а також презентовано інтерактивні платформи про податки. Під час Форуму Мінагрополітики презентувало дії Уряду, що спрямовані на програми підтримки аграріїв, серед яких – відшкодування за утримання корів, преференції для фермерів, співфінансування бізнес-проектів кооперативів, збільшення компенсації за купівлю сільгосптехніки українського виробництва.

За результатами заходу всі пропозиції щодо внесення змін до чинного законодавства були узагальнені та направлені до відповідних державних органів.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©