Контактные данные

 НАША МЕТА – ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ ДІТЕЙ!

      Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №68 від 17.03.2018
  
  14 березня, в актовому залі АТ "Михайлівський райагропостач" Галина Вікторівна Шаламова, голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" організувала для дітлахів від 5 до 7 років зустріч з логопедом.

- Дорогі дітки, я рада знову вітати вас на нашім підприємстві, - звернулася Галина Вікторівна до малят. - Ми щиро прагнемо, щоб ви були у нас не лише гарними, здоровими і щасливими, а ще й вміли правильно і красиво говорити. Саме тому ми запросили для вас нашого логопеда. Вона буде вас розважати, гратися з вами і при цьому розвивати ваш мовний апарат!

Далі Галина Вікторівна передала слово Анастасії Хоменко, яка одразу підняла всім настрій і налаштувала дітлахів на продуктивну роботу.

Спеціаліст розпочала зустріч із артикуляційної гімнастики, яка є основою розвитку артикуляційної моторики. Малюки навчалися розчісувати язичок, посміхатися, як жабенятка, робити чашечки з язичків...

Дітки займалися з таким завзяттям, з таким захопленням, що навіть деякі батьки підсвідомо почали повторювати вправи. Загалом, логопед вирішила присвятити заняття розвитку фонематичного слуху. Ну і, звичайно ж, Анастасія Хоменко нагадала на занятті про необхідність розвитку пальчикової моторики.

Малята добре потрудилися під час виконання вправ, і Галина Вікторівна Шаламова не могла відпустити дітлахів додому зголоднілими, тож на них чекали ще й смаколики і солодкий чай!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©