Контактные данные

НАЙВПЛИВОВІШІ ЖІНКИ СВІТУ ПОДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ У СТОЛИЦІ УКРАЇНИ В КИЄВІ ПРОЙШОВ ІІ МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «БІЗНЕСWOMAN 2018» 

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №74 від 27.04.2018
               
23 квітня у м.Києві пройшов ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018».

Метою форуму є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Організатором Форуму виступив Журнал «БізнесWOMAN». Співорганізатори: компанія Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». За підтримки: Торгово-промислової палати України, Державної служби зайнятості, Асоціації платників податків України та МФО «Співпраця: Україна – Діаспора». Генеральний партнер: Угорська будівельна компанія Magasepito’99 KFT. Партнери: ТОВ «Тін Імпекс», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», компанія LEGEA, ТОВ “Центр “Сонячне Ремесло”.

Цей форум надав можливість учасницям поділитися досвідом започаткування та ведення бізнесу, презентувати свої досягнення і знайти нових партнерів. Адже учасниками заходу стали близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Серед учасниць - і Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач".

Спікерами ІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2018» були медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні, а саме: голова Європейського Конгресу Українців, депутат Парламенту Угорщини – Ярослава Хортяні, генеральний директор спеціалізованого металургійного переробного підприємства ТОВ «Тін Імпекс» – Аліна Скоморохова, Дахно Лариса Олександрівна – лікар стоматолог-хірург, лікар рентгенолог, засновник і керівник Стоматологічної клініки доктора Дахно, м.Київ та CentralLaboratorydiagnosisofthehead, дійсний член Міжнародної медичної SimPlantAcademy (з 2005 року), ITI і Європейської академії черепно-щелепно-лицевої радіології EADMFR; Президент “Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць” в Україні. Юристка (адвокат), членкиня Регіональної палати юридичних радників у Варшаві – Вероніка Марчук; Вікторія Ліснича – лобіст українського бізнесу за кордоном, голова Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні, віце-президент Європейської економічної палати торгівлі, комерції та промисловості в Україні, співзасновник юридичної компанії “Ти і право”, ТМ “HATS”, “Україна -Китай». Голова Наглядової ради міжнародного торговельного дому «Пего». Президент міжнародної асоціації «Біомедична інженерія»; Раїса Панасюк – урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю КМУ, керівник Вінницького міського реабілітаційного центру молоді з фізичними обмеженнями «Гармонія» та ін.

Серед запрошених гостей присутні: перший та третій Президенти України Леонід Кравчук і Віктор Ющенко, Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав в Україні – Македонії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Бельгії, Китаю, Угорщини, Канади, Молдови, Польщі, Естонії. Народні депутати України, високопосадовці, Президенти Торгово-промислових палат та ін.

Особливістю ІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2018» була велика кількість нетворк зон для переговорів та налагодження співпраці, церемонія нагородження бурштиновими зірками найуспішніших жінок у сферах бізнесу за 2017 рік під назвою БізнесWoman2017. Свою нагороду отримала і наша Галина Вікторівна Шаламова. За особистий внесок у розвиток жіночого підприємництва в Україні та участь у Всеукраїнському заході «Жінка. Кар’єра. Бізнес» в.о.голови Державної служби зайнятості В.Ярошенко вручив їй диплом.

Впродовж дня вперше в Україні проходить Ярмарка вакансій, яка допомогла учасницям знайти нових партнерів, роботодавців та навіть домовитись про експортування власної продукції закордон. Крім того, на Форумі організовано багато фотозон для жінок від партнерів та презентації товарів українських виробників.

- Даний Форум надає чудову можливість розширення ділового співробітництва різних країн і регіонів через встановлення корисних бізнес-контактів українських і зарубіжних промисловців та підприємців. Це - надзвичайно важлива подія для тих, хто хоче навчитися плідно працювати, просувати себе та свою справу, - ділиться враженнями Галина Вікторівна.

ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018» проводиться у двох секціях: «Вплив міжнародної дипломатії та політики на розвиток України» і «Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та закордоном. Соціальна відповідальність бізнесу».

«Жіночий форум «БізнесWOMAN 2018» – це можливість побачитись найвпливовішим жінкам світу і домовитись про шляхи співпраці у дипломатичній, політичній і бізнес сферах.
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©