Контактные данные

НАЙДОРЕЧНІШИЙ ПОДАРУНОК НА 8 БЕРЕЗНЯ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №21 від 08.03.2017
Свіжий вітерець, неповторний аромат весни, щебетання птахів говорять про те, що на порозі Міжнародний жіночий день. Це свято відзначають з особливою теплотою, тож воно наповнене подарунками та квітами, найщирішими почуттями до наших мам, дружин, дочок, колег по роботі - до всіх близьких нашому серцю жінок.

8 березня відзначають не тільки в Україні. Хочете дізнатися, як ставляться до цього свята в інших країнах?

Наприклад, болгари святкують Міжнародний жіночий день з 1914 року. Тут його вважають Днем жінок, Днем матері. Вітають, дарують прекрасній половині людства квіти і подарунки. Але вихідним цей день так і не оголосили.

В Туреччині напередодні міжнародного жіночого дня нерідко можна побачити акції протесту. Наприклад, в Анталії близько 300 дівчат скандували гасла і навіть змогли перекрити проїжджу частину однієї з вулиць міста. Мета акції - привернути увагу до проблем жінок в Туреччині.

Так уже склалося, що у французів немає традиції дарувати квіти жінкам 8 березня, хоча, звичайно, це зовсім не забороняється. Міжнародний жіночий день тут носить підкреслено соціально акцентований характер, де головне - боротьба за права слабкої статі. Тому і всі заходи, які проходять 8 березня у Франції, пронизані цим мотивом.

У нас же жінка - це Берегиня. Вона дарує життя, зберігає сімейне вогнище, надихає на добрі справи і подвиги. Тому поруч з жінками чоловіки намагаються бути більш благородними, порядними.

8-го березня наші жінки, звичайно ж, отримують подарунки. В АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа» ніколи не забували про Міжнародний жіночий день, тож усім нинішнім і колишнім працівницям та орендодавцям напередодні свята розвезли вітальні листівки та подарункові набори.

Зворушені такою турботою та увагою, вони почали дзвонити до редакції газети якраз в той час, коли готувався цей номер. Жінки також захотіли привітати Галину Вікторівну Шаламову та колективи підприємств і подякувати їм за те, що про них ніколи не забувають:

Багато підприємств є в нашій Україні,
Людей багато на землі працює,
Але, погодьтеся, не так багато нині
Є тих, кого людські проблеми всі хвилюють.
«Райагропостач» наш небайдужістю вражає
Й турботою про «пайщиків», працівників.
І кожне свято нас усіх вітає:
Дарунки, допомога і дзвінки.
Так хочеться подякувати щиро
Галині Вікторівні, господині вправній,
І дружному усьому колективу
За піклування, за вітання, за увагу!
Спасибі, що не забуваєте ніколи,
Допомагаєте, коли ми потребуємо!
Ми так радіємо з того часу, відколи
Із Вами співпрацюємо, товаришуємо!
Вітаємо і Вас з весняним святом,
Нехай в душі завжди весна квітує!
Бажаєм процвітання і добра багато,
А доля хай лиш посмішки дарує!

З повагою вдячні орендодавці Л.Г.Хижняк, М.Ф.Гнаткова та колишня працівниця З.П.Мамлига

Міжнародний жіночий день святкує весь світ, вся Україна і, звичайно ж, Михайлівський район. Ми провели опитування серед більш, ніж п'ятидесяти жінок і чоловіків Михайлівщини, щоб з'ясувати, який подарунок на 8 березня вони вважають найбільш доречним. Нам хотілося порівняти, наскільки збігаються думки різних статей.

Пропонуємо і вам поглянути, на результати опитування.

Перші позиції рейтингу і в чоловіків, і в жінок збіглися. Найбільше представницям прекрасної статі хотілося б отримати яскраві емоції. За цей пункт проголосували 26 відсотків жінок, їх підтримали 29 відсотків чоловіків. На другому місці серед найбільш доречних подарунків - квіти. Принаймні, так вважають 20 відсотків жінок і 23 відсотки представників сильної статі.

Наступні групи бажаних подарунків відстають від лідерів з великим відривом. Та і результати далі вже різняться. 8 відсотків жінок хотіли б отримати у подарунок на 8 березня парфуми, але з більш індивідуальними подарунками у сильної половини людства починаються проблеми. Ті ж парфуми, наприклад, самостійно не може вибрати або не готовий цього зробити жоден чоловік. Техніку чи книгу доречним подарунком вважають 8 відсотків жінок і 5 відсотків чоловіків.

Досить банальний спосіб привітати другу половинку з Міжнародним жіночим днем - повести її у кафе. Не надто перейматися проблемою вибору подарунку і вчинити саме так вирішили 11 відсотків чоловіків, але насправді тільки 2 відсотки жінок прагнуть ось так відсвяткувати цей день.

Небагато опитаних вибрали у подарунок і прикраси. І чоловіки, і жінки віддали їм лише 5 відсотків голосів. Цікаво, що в цю ж групу увійшло трохи несподіване і неромантичне бажання - отримати гроші і зробити собі подарунок самостійно. Цього теж бажають тільки 5 відсотків чоловіків і жінок.

Жоден з опитаних не обрав солодощі. Та нам чомусь не віриться, що цього року 8 березня обійдеться без шоколадок та цукерок. 11 відсоткам і чоловіків, і жінок не сподобався ні один із запропонованих варіантів, але що саме хочуть подарувати (або ж отримати в подарунок) теж не вказали.

Варто відзначити, що чоловіки, в цілому, не помиляються, вгадуючи основні жіночі побажання до 8 березня. Як бачимо вони все ж вміють відчувати жінок та передбачати їхні бажання. Тож, любі представниці прекрасної статі, чекайте в подарунок квіти та враження!

Милі, славні наші жінки! Нехай у ваших серцях завжди вирує весна, очі іскряться щастям, в будинках панує злагода. Нехай виконуються ваші найзаповітніші бажання.
Зі святом!
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©