Контактные данные

 НАЙБІЛЬША ПЛОДОВО-ЯГІДНА ВИСТАВКА ІТАЛІЇ ЗІБРАЛА ПРОФЕСІОНАЛІВ З-ПОНАД 40 КРАЇН

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №78 від 26.05.2018
   9, 10 та 11 травня в м.Ріміні (Італія) пройшла найбільша плодово-ягідна виставка Італії «Macfrut».

За запрошенням Торгово-промислової палати та проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти» спеціалізовану виставку відвідала і Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач».

На виставці були представлені близько 1100 експонатів, тож не дивно, що її відвідали більше 39000 професійних відвідувачів з понад 40 країн.

До уваги відвідувачів було представлено 7 павільйонів, які охоплювали всі сегменти ланцюжка поставок плодоовочевої продукції, від посіву, вирощування, поливу, збору врожаю, обробки / переробки, зберігання, пакування до транспортування безпосередньо готових до продажу плодоовочевих продуктів на торгові прилавки.

Плодово-ягідна виставка Італії «Macfrut» проходила з акцентом на технології виробництва, доробки, переробки та зберігання фруктів і ягід, а також торгівлю та логістику в плодоовочевій сфері.
Галина Вікторівна зацікавилась представленим устаткуванням для доробки і переробки, а також для вирощування плодово-ягідної продукції.

Ділові зустрічі та воркшопи дозволили ближче познайомитися з інноваційними технологіями зберігання й упакування плодоовочевої продукції.

Бізнес-тур останнього дня роботи Міжнародної виставки індустрії овочів і фруктів MACFRUT охоплював відвідування таких об’єктів: плодорозсадник; плодовий сад; ягідна плантація; центр з доробки та сортування продукції.

Саме цього дня, за словами Галини Вікторівни, учасники виставки отримали найбільше вражень, адже на власні очі побачили процес вирощування фруктів та ягід від найкращих професіоналів у цій справі!
   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©