Контактные данные

 НАДІЙНА КОМАНДА – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №43 від 22.09.2017
Про те, що прийшла золота осінь, поети та прозаїки можуть довго та невтомно сипати епітетами та порівняннями. Сонце гріє ще майже по-літньому, прагнучи віддати останнє нерозтрачене тепло, а дерева та трави поволі змінюють градієнтом свій колір з зеленого на жовтувато-червоний.

А для сільськогосподарської галузі осінь - відповідальний період для підготовки ґрунту, для посіву озимих культур, для захисту майбутнього врожаю від шкідників, хвороб і бур'янів.

Сільгоспвиробники Запорізької області у важких погодних умовах (відсутня волога в грунті) ведуть підготовку ґрунту для сівби озимих зернових культур під урожай 2018 року. На цей час ґрунт підготовлено на площі 632 тис. га або 96% до прогнозу. Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Під майбутній урожай підприємствами області планується посіяти озимі колосові на площі 629,3 тис. га та озимий ріпак - на 27,1 тис. га. Наразі озимого ріпаку посіяно 16,2 тис. га або 60 % до прогнозу, пшениці - 74,7 тис. га або 13%, жита - 444 га або 56% та озимого ячменю - 2,9 тис. га або 7% до прогнозу.

Активні польові роботи тривають і на землях, які обробляє АТ «Михайлівський агропостач», бо трударі знають, що від сумлінної праці залежить добробут людини, родини, народу, а думка, мрія і працьовиті руки створюють усі матеріальні та духовні цінності.

Працівники підприємства на полях сіють, орють, культивують, збирають! Робота кипить і не стихає! І всі працюють однією злагодженою командою, турбуючись про кінцевий результат.

- Зараз закінчуємо збирання врожаю кукурудзи та соняшнику і вже майже посіяли озиму пшеницю, - розповідає журналісту газети «НАШе Життя: новини» головний агроном ДСГП «Агроцентр» Арсен Сидикович Сулейманов. - Все виконується в оптимальні терміни, адже, щоб одержати добрий урожай, не можна допустити жодної згаяної хвилини!

Роботу важливо не тільки якісно виконати, але і правильно задокументувати все. І про це на підприємстві дбають молоді спеціалісти, різносторонньо розвинуті особистості, яких Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» набирає в дружну, активну та цілеспрямовану команду! Серед них Юлія Олександрівна Спіцина, Людмила Сергіївна Тищук, Тетяна Олександрівна Мелешко, Леся Володимирівна Чайченко. Нещодавно влилася в колектив і з задоволенням працює в сільськогосподарському секторі і Дар’я Вікторівна Малюченко, оцінювач-експерт, професіонал а галузі аудиту та бухгалтерського обліку! Молода та перспективна, грамотна та ерудована. В свої юні роки вона вміє все прорахувати, проаналізувати, дивитися на кілька кроків вперед.

- Дар’я зовсім нещодавно прийшла в наш колектив, а вже зуміла всіх згуртувати навколо себе, бере участь у масових заходах, активістка Благодійної організації «Благодійний Фонд імені М.А.Шаламова». Вона і вся команда підприємства – це моя надія, опора та підтримка, - з вдячною посмішкою говорить Галина Вікторівна про свій колектив.

Ось так дружно, злагоджено та відповідально працює команда АТ «Михайлівський райагропостач»! А золота осінь обіймає їх останнім теплим сонячним промінням, бо справжнім трударям і природа посміхається.
 
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©