Контактные данные

 «МИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙАГРОПОСТАЧ» ОТРИМАВ МІЖНАРОДНУ НАГОРОДУ!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №89 від 11.08.2018
Щоб працювати на полях, потрібен талант, треба знати, чого хоче земля, і за турботу про неї вона віддячує щедрим урожаєм. Саме тому в основу АТ «Михайлівський райагропостач» голова Наглядової ради підприємства Галина Вікторівна Шаламова зібрала колектив однодумців – талановитих людей, висококваліфікованих спеціалістів, які з любов’ю та повагою ставляться до рідної землі!

І їхня робота не залишається непоміченою! Так, цього тижня АТ «Михайлівський райагропостач» отримало міжнародний СЕРТИФІКАТ-ПІДТВЕРДЖЕННЯ «ENTERPRISE OF THE YEAR» - документ, котрий засвідчує і підтверджує бездоганність ділової репутації підприємства.

Компанія SCR Gmbh Germany, посилаючись на вимоги Всесвітньої торгової організації (WTO) до країн-учасників, провела оцінку ділової репутації кращих українських компаній. Претендентів на вручення Сертифікату визначали методом використання офіційних даних міжнародної організації економічного співробітництва та розвитку (OECD).

Приватне Акціонерне Товариство «Михайлівський райагропостач» підтвердило високу репутацію компанії та отримало міжнародний сертифікат-підтвердження, затверджений авторитетними міжнародними партнерами.

За клопотанням Міжнародної рейтингової асоціації «IRA Hong Kong», було прийнято рішення, включити підприємство до «Реєстру ділової репутації», що надає відкритий доступ для співпраці з зарубіжжям.

Даний сертифікат зайняв особливе місце в експозиції нагород підприємства!

Ми вітаємо Галину Вікторівну Шаламову та весь колектив підприємства, котрі завдяки спільним зусиллям, взаємодопомозі та підтримці, завжди досягають поставленої мети!
   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©