Контактные данные

МИ ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО НАШИХ ІНІЦІАТИВ!

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №163 від 11.01.2020

Благодійну організацію «Благодійний Фонд імені Миколи Архиповича Шаламова» заснувала у 2015 році Галина Вікторівна Шаламова в пам'ять про свого чоловіка.

Він був меценатом, людиною з великим і відкритим серцем і Галина Вікторівна з честю та гідністю продовжує справу його життя, займається благодійністю. Вона вважає, що найкраща пам'ять про Миколу Архиповича - це діяти так, як він навчив: працювати віддано, любити своє підприємство, свій колектив, свій край, свою Батьківщину.

Галина Вікторівна знає і вірить в те, що участь у благодійності не тільки наповнює радістю життя людей, а й зігріває серця самих благодійників, наповнює їх життя змістом.

Цього року «Благодійним фондом ім.М.А.Шаламова» було відкрито футбольне поле зі штучним покриттям в КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова» по вул.Шкільній, парк відпочинку з дитячим майданчиком в смт Пришиб по вулиці Заводській.

Також щороку благодійна організація проводить Відкритий футбольний турнір пам'яті М.А.Шаламова та Відкритий турнір СК «Куміте» на Кубок імені Миколи Архиповича Шаламова. Традиційно Благодійний фонд долучається до відзначення офіційних свят (День захисту дітей, День знань, День людей похилого віку, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, Міжнародний день благодійності тощо), надаючи подарунки та організовуючи заходи до відповідних дат.

- Наш світ та реалії життя такі жорстокі, тому дуже хочеться цей світ зробити кращим, добрішим, яскравішим,  у першу чергу, для наших дітей. Бо те, що ми сьогодні вкладаємо в їхні душі, є нашим внеском у майбутнє країни, - неодноразово підкреслювала Галина Вікторівна. - Підтримуємо дитсадки, школи, щоб допомогти дітям бути безтурботними, забезпечити новітньою технікою та обладнанням навчальний і виховний процеси, дати можливість діткам зростати і навчатися в кращих умовах. Віримо, що саме щасливі, здорові діти творять щасливу країну.

 Дуже важливим питанням є і здоровий спосіб життя, саме тому БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» організовує стільки спортивних заходів, надає матеріальну допомогу для участі спортсменів у змаганнях.

- І як приємно, коли ми бачимо, що до наших ініціатив долучаються інші підприємці і просто небайдужі громадяни, - щиро радіє Галина Вікторівна. – Тож зараз, до Всесвітнього дня подяки, я хочу сказати «спасибі» всім хто попри всі буденні справи знаходить можливість допомогти іншим, всім, хто хоч раз перерахував принаймні символічну суму на рахунок нашого фонду, щоб продовжити добрі справи. Зокрема, я хочу подякувати В.В.Кроніну (ТОВ "Сенат"), В.Д.Тетереву (ТОВ "Лан"), Н.А.Ханіній (ФГ "Лебідь"), О.Я.Чигарєву (ФГ "Веселка"), В.І.Цибрику, І.В.Киріковій, які у 2019 році зробили свій вклад в перемогу людяності над байдужістю, чуйності над відстороненістю, добра над злом!

Кожен із нас повинен зрозуміти, що майбутнє - у наших руках, тому ми всі повинні бути ініціаторами добрих вчинків!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©