Контактные данные

КОЦЕРТ СЕРГІЯ СОЛОВЙОВА НАДИХНУВ ТРУДАРІВ ДО ПІДКОРЕННЯ НОВИХ ВЕРШИН

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №52 від 25.11.2017
19 листопада всі працівники сільського господарства України відзначили своє професійне свято. Урочисті заходи розпочалися ще у п’ятницю, 17 листопада. На кожному підприємстві керівники вітали свої колективи.

Для трударів АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» і ФГ «Агро-Константа» Голова Наглядової ради підприємства Галина Вікторівна Шаламова влаштувала ще й культурну програму: після закінчення робочого дня всі бажаючі зі своїми родинами поїхали в Запоріжжя на концерт молодого і харизматичного, талановитого і багатожанрового вокаліста Сергія Соловйова! Із вдячністю за плідну співпрацю, за надійність та підтримку Галина Вікторівна подарувала білети на концерт і партнерам підприємства!

Тож, у своє професійне свято трударі змогли насолодитися авторськими композиціями та каверами на відомі хіти, приємними сюрпризами та творчими експериментами, спецефектами і денс-шоу, а також прем'єрними композиціями співака.

Присутні познайомилися з новим Сергієм Соловйовим, вони були в захваті від «Гімну мрії», котрий юнак написав ще будучи учнем 9 класу, насолоджувалися сольними композиціями та спільними роботами співака зі своїми творчими друзями з інших міст - Кирилом Клюйком, Данилом Соловйовим, Богданом Хижняком, Дмитром Івановим та Inshaya! Співали про любов, мам, дружбу і інші позитивні сторони нашого життя. Більша частина концерту складалася з авторських пісень.

- Тільки за останні кілька місяців я написав 4 пісні. У мій репертуар входять різні композиції, але більша частина, звичайно - про любов, - зазначив сам Сергій Соловйов.

Уже з першої пісні в залі виникла особлива, дуже романтична атмосфера. Юнак виконував композиції дуже щиро й непідробно. Енергетика на концерті панувала надзвичайно приємна! Тексти пісень були як українською, так і російською мовами, але всі вони - дійсно з глибоким змістом!

Нове вокально-хореографічне шоу талановитого запоріжця зібрало повний зал! Програма концерту була складена таким чином, що глядачі мали можливість і потанцювати. Тож, неповторні емоції і візуальну насолоду дарували й танцювальні колективи із Запоріжжя та інших міст.

- Це вже мій третій сольний концерт і я вирішив зробити його оригінальним - всі номери були пов'язані між собою. Я намагався створити справжнє шоу, - говорить співак.
На концерт Сергія Соловйова разом зі своїм колективом поїхала і Галина Вікторівна Шаламова.
ЇЇ настільки розчулила пісня «Мама» у виконанні молодого співака, що вона вирішила вручити квіти мамі Сергія Соловйова – Оксані Сергіївні, котру він запросив на сцену під час свого виступу.

- Родинні стосунки - це найцінніше, що є в житті кожного з нас, тому так приємно бачити, що молоде покоління дійсно усвідомлює значимість сім'ї, - говорить Галина Вікторівна. – Крім того, мені приємно, що і працівники наших підприємств приїхали на концерт зі своїми родинами у повному складі, а задоволені дитячі посмішки гріють душу, адже за роботою ми інколи не встигаємо приділити належну увагу дітлахам, а такі поїздки, спільне проведення часу дуже зближують.

Концерт розбавив буденне життя працівників сільськогосподарської галузі яскравими романтичними та мрійливими фарбами! І тепер всі з натхненням та новими силами повернулися до роботи, щоб і надалі розвивати сільськогосподарську галузь України та підкорювати нові вершини!
 
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©