Контактные данные

КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ ЗІБРАВ ПРЕДСТАВНИКІВ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ ТА КРАЩИХ СВІТОВИХ ЕКСПЕРТІВ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №255 від 16.10.2021

7 та 8 жовтня в столиці України пройшов Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), що вже сьомий рік збирає разом відомих світових економістів, впливових бізнесменів, представників українського істеблішменту та авторитетних економічних експертів.

Головним питанням Форуму в 2021 році став світ в епоху радикальних змін. «Пандемія COVID-19 показала, наскільки крихким є наше уявлення про реальність навколо. Традиційні галузі економіки опинилися під серйозним ударом, тоді як дедалі більшого значення набувають технології», - зазначають організатори. Кращі світові експерти, аналітики, підприємці та топ менеджмент запропонували свою експертизу для пошуку відповідей на найважливіші питання розвитку світової економіки.

Голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Шаламова та директор підприємства Юлія Спіцина теж відвідали один з найбільших у Східній Європі міжнародних форумів, який об'єднує представників бізнесу, влади та суспільства для обговорення ключових економічних питань та глобальних трендів.

Цьогоріч в межах форуму після урочистого відкриття Прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем відбулися 26 панельних дискусій. Ініціатором форуму виступила холдингова компанія UFuture, яку очолює підприємець Василь Хмельницький.

Цьогоріч учасниками Форуму стали й понад 10 представників державних відомств та установ. Серед спікерів — очільники міністерств, представники Національного Банку України та профільних комітетів Верховної Ради України, зокрема:

???? Денис Шмигаль, Прем’єр-міністр України

???? Михайло Федоров, Віцепрем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації України

???? Олексій Любченко, перший Віцепрем'єр-міністр України - Міністр економіки України

???? Віктор Ляшко, Міністр охорони здоров’я України

???? Кирило Шевченко, Голова Національного Банку України

???? Дмитро Наталуха, голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку та інші.

А на  VIP – вечері під одним дахом зібралися понад 300 представників українського політикуму, громадського суспільства та світової бізнес спільноти, успішні реформатори з інших країн, бізнес-лідери й визначні економісти, посли. Гості мали чудову нагоду налагодити зв’язки у професійній сфері та обговорити проведення Форуму разом зі спікерами.

- Насичена програма форуму дозволила за два дні отримати відповіді на основні запитання, які турбують очільників бізнесу у сучасному світі змін та можливостей: до чого готуватися, як перемагати в конкуренції на глобальних ринках, в який світ нас ведуть технології, доцільність збереження офісів, а також безліч інших питань, які відкривають вікно для спостереження майбутнього, - зазначає Галина Вікторівна Шаламова.

Під час форуму також обговорювали питання глобальної кліматичної політики і її впливу на економіку України.

Одна з панелей була присвячена інвестиціям в Україну, які стають все більш значущим чинником моделювання бізнес-процесів. Спікери акцентували увагу на тому, що необхідною умовою для стрімкого економічного розвитку є покращення регуляторних норм для галузей, які сприятимуть збільшенню додаткової вартості, особливо в галузі сільського господарства

Крім того, обговорили питання несприятливої політики для експортерів.

Не оминули також питання  інтеграції України у світову спільноту в якості рівноправного перспективного гравця. Підвищення репутації держави – одна з ключових цілей, яку ставлять перед собою організатори та партнери КМЕФ.

Форум тривав два дні. Учасники висловили сподівання, що він ще більше розширить географію та отримає фідбек щодо проблемних питань від влади, адже потрібно про них говорити, приймати рішення і робити висновки на всіх рівнях -  від громадянина до урядовця.

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©