Контактные данные

ІСТОРІЯ В ОДНІЙ ЖИТТЄВІЙ ДОЛІ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №167 від 08.02.2020 

7 лютого відзначила 90-річний Ювілей Зінаїда Федорівна Євдокімова.

Нелегкі трудові будні, буремні періоди в історії України не змогли оминути її. Але, незважаючи на все, вона відкрита до спілкування, щира та добросердечна.

Зінаїда Федорівна – учасник війни, будучи 14-річною дівчинкою, вона працювала в госпіталі санітаркою. По закінченні війни жила в Ташкенті, де помітили її відповідальність та самовідданість у роботі та влаштували на посаду старшої медсестри (при тому, що відповідної освіти Зінаїда Федорівна не мала). Так пропрацювала вона 10 років і лиш тоді отримала медичну освіту.

У 1961 році в Ташкенті стався землетрус і Зінаїда переїхала в Україну, вийшла заміж, створила сім’ю і 27 років пропрацювала вихователем у дитячому садочку.

За свою витримку, силу та мужність Зінаїда Федорівна має близько 10 державних нагород. Низький уклін вам за ту складну життєву дорогу, якою Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо Вам міцного здоров’я, розуміння близьких, більше радості і задоволень, які Ви так заслужили.

До привітань долучається і Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач»:

- Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди, син, онуки радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття!

До поки сонце світить з висоти,

Щебечуть птахи, зацвітають квіти,

Ми Вам життям бажаєм твердо йти,

І днем грядущим від душі радіти!

   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©