Контактные данные

І ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК...

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 235 від 29.05.2021

27 травня в Пришибській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М.А.Шаламова пролунав останній дзвоник для 9-класників та 11-класників… Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах - ще вчора вони були дітьми, а сьогодні вже зробили крок в доросле життя!

На свято останнього дзвоника завітали і почесні гості - заступник голови Василівської РДА Олексій Тимків, голова Михайлівської селищної ради Володимир Рикун, староста Пришибського старостинського округу Олександр Лактіонов, голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" Галина Шаламова, завідувач Пришибського дитсадка "Сонечко" Галина Сорочинська, керівник КП "Пришиб" Олександр Подоляко, ієрей Ярослав Бєляєв.

Директор школи Марина Михайлівна Вертелецька звернулася до своїх підопічних, тих, кого вона ще зовсім маленькими зустрічала колись на порозі освітнього закладу, з щирими напутніми словами та вітаннями. І звичайно, висловила вона подяку батькам - за виховання, за підтримку і за розуміння, а гостям - за те, що вони завжди поруч, за їхню надійність і допомогу школі.

Відзначила директор і відмінників навчання: Похвальні листи за успіхи у здобутті освіти одержали від директора школи Попова Олена та Шосталь Вікторія!

Олексій Тимків зазначив, що йому приємно бути в навчальному закладі, який носить ім'я почесного громадянина Михайлівського району М.А.Шаламова, бо ця школа є гордістю не лише Михайлівщини, але й усієї області.

Олексій Миколайович, привітавши випускників, подякував педагогічному колективу за плідну працю та вручив нагороду від Василівської районної державної адміністрації вчителю математики КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" Борисенко Наталії Анатоліївні, переможцю регіонального конкурсу "Вчитель року".

Привітала вчителів, батьків та учнів і Галина Шаламова, зазначивши, що випускники вже склали найголовніший шкільний іспит на дружбу і підтримку, особливо в період дистанційного навчання. Вона побажала всім бути здоровими, успішними, щасливими, навчатися, берегти ту дружбу, яку здобули у школі, і обов'язково повертатися в свій рідний край, щоб разом розвивати і розбудовувати його! А щоб випускники пам'ятали, що їх завжди раді зустріти в АТ "Михайлівський райагропостач", Галина Вікторівна подарувала їм "Щоденники успішних людей" від підприємства!

Зі святом всіх присутніх своїми виступами привітав зразковий ансамбль танцю "Надія" (художній керівник Коваль Наталія), а першокласники нагадали випускникам про їхні шкільні будні: про навчання, перерви, свята і веселощі. Поринувши в спогади, випускники висловили подяку навчальному закладу, в якому вони зростали у любові і доброті, де життя проходило яскраво і цікаво, де вони засвоїли найголовніші уроки...

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник в руках дев'ятикласника, Гетьмана школи Бяширова Владислава та учениці першого класу Савченко Мілани.

Радість та смуток переповнили серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу!


 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©