Контактные данные

ХАЙ ДОЛЯ СТЕЛИТЬСЯ БАРВИСТИМ РУШНИКОМ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №254 від 09.10.2021

В першу неділю жовтня святкують своє професійне свято люди, які обрали сенсом життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя протягом всього життя.

І напередодні цього професійного свята голова БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" Галина Шаламова завітала з привітаннями до КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" (директор - Марина Вертелецька).

Життя кожного з нас невід’ємно пов’язане зі школою, яка дала путівку в доросле життя. На цьому шляху були вчителі й викладачі, що навчали нас і разом з ними вчилися самі, разом з нами раділи маленьким перемогам та розділяли невдачі. Їх життя – це суцільні зустрічі з новими учнями та проводи випускників, які навіки залишаються у спогадах вчителя, у численних світлинах.

Тож, Галина Вікторівна побажала колективу школи наснаги, сил, натхнення, щоб і надалі сіяти в душах та серцях учнів розумне й світле!

Шановні освітяни! Низький уклін Вам за натхненну і самовіддану працю. Нехай Ваша доля стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, адже невичерпною жагою життя Ви зрошуєте тендітні паростки майбутнього!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©