Контактные данные

ГОЛОВНЕ - ЗАЛИШАТИСЬ ЛЮДЬМИ! 

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №176 від 11.04.2020 

Сьогодні, коли шалено зросли в ціні маски та дезінфікуючі засоби, коли підприємці намагаються заробити на світовому нещасті, ми прагнемо нагадати про вічні цінності людини: любов, повага, чесність, милосердя, взаємодопомога. Їх не придбаєш у магазині, їх ні в кого не позичиш…

- У цей скрутний час ми звертаємося до Вас, нам потрібна допомога у продуктах харчування для годування лікарів, які підуть в обсервацію, - звернулася до голови Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галини Шаламової голова правління БФ «Емоція» Злата Некрасова.

І машина з картоплею, капустою, буряком, морквою, цибулею та часником відправилася до Запоріжжя, щоб підтримати медиків, котрі сьогодні стали на захист нашого здоров’я у війні з коронавірусною пандемією, а також хворих, у яких підтвердився даний діагноз. А від БО БФ «Емоція» машина АТ «Михайлівський райагропостач» рушила до Запорізької обласної клінічної лікарні, щоб перевезти медичні маски.

Зараз – саме той час, коли ми маємо об’єднати всі зусилля для захисту наших рідних та близьких! І, звичайно, в будь-якій ситуації, необхідно залишатися людьми!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©