Контактные данные

ГАЛИНА ВІКТОРІВНА ШАЛАМОВА ПОПОВНИЛА КНИГУ ПОШАНИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №184 від 06.06.2020

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак підписав розпорядження про нагородження депутата Михайлівської районної ради, голови Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», голови БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галини Вікторівни Шаламової орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня із занесенням її до Книги Пошани Запорізької обласної ради!               

Дану відзнаку Галина Вікторівна заслужила за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську і благочинну діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Михайлівського району Запорізької області та з нагоди 210-ої річниці з дня заснування Михайлівки Запорізької області!

Колективи АТ «Михайлівський райагропостач», ДСГП «Агроцентр» та ФГ «Агро-Константа» щиросердечно вітають Галину Вікторівну з нагоди відзначення цією високою нагородою:

«Щиро радіємо всім злетам і перемогам нашого керівника! Галино Вікторівно, ми бажаємо Вам ніколи не зупинятися на досягнутому і все далі крокувати вперед до поставлених високих цілей! Зичимо Божого благословення у всіх починаннях, незгасимого оптимізму, наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й ідейних пошуках. Нехай Ваша енергія, досвід, невичерпний потенціал і надалі служитимуть на розвиток нашого підприємства, на благо Михайлівського району та України, а поруч з Вами завжди буде Янгол-охоронець, який оберігає Вас на цьому непростому шляху!»

Сама ж Галина Вікторівна, приймаючи привітання, не втомлюється повторювати, що кожна нагорода – це спільна з колективом заслуга!

А ми бажаємо і надалі зберігати цей вогонь у серці, щоб запалювати ним всіх навколо! Нових професійних досягнень, міцного здоров'я, плідної праці та визначних звершень!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©