Контактные данные

ГАЛИНА ВІКТОРІВНА ШАЛАМОВА - Амбасадорка мережі Жінок-підприємниць в Україні

     Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №156 від 23.11.2019



"Шановна пані!

...Ви відповідаєте всім критеріям для того, щоб отримати звання Амбасадорки мережі Жінок-підприємниць в Україні. Високо оцінивши Ваші заслуги як в професійній, так і в суспільній сфері, які додатково підтверджені спеціальними рекомендаціями, від імені організаторів повідомляємо, що Ви - одна з невеликого кола жінок, яких номіновано на звання Амбасадорки в 2019 році", - ось з таким змістом нещодавно надійшов лист голові Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" Галині Вікторівні Шаламовій.

А отже 19 листопада в м.Київ пройшла Урочиста церемонія нагородження нових амбасадорок Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць.

Це - незалежна громадська організація. Вона заснована у 2016 році в співпраці з Польською Мережею, яка, в свою чергу, створена за зразком проєкту Єврокомісії – Європейської Мережі Амбасадорів Жінок-Підприємниць.

 

Організація об’єднує жінок, котрі досягають успіху, маючи власні компанії та, водночас, активно долучаються до суспільної діяльності. Щороку на підставі рекомендацій від різних спільнот і неурядових установ, Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємниць запрошує до співпраці жінок, які, поділяючи думку основного слогану амбасадорок «Досягла успіху – будь прикладом для інших», натхненно працюють у сфері пропагування підприємництва.

Офіційне відкриття Церемонії нагородження почалося з вітального слова модератора Ганни Крисюк. Членкинь організації Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць привітали почесні гості: президент "Торгово-промислової палати України" Геннадій Чижиков, народний депутат України Дмитро Лубінець, громадський діяч, меценат, підприємниця, почесний консул республіки Сьєрра-Леоне в Україні Людмила Русаліна, почесний консул України в м.Шіофок Zoltan Horvath, президент "Західно-українського бізнес-клубу" Олег Магунь, президент "Асоціації імпортерів" Олександр Хмара, голова "Асоціації українців на Канарах" Максим Співак.

Впродовж заходу було проведено презентації та нагороджено 23 нові амбасадорки, серед яких і голова Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" Галина Вікторівна Шаламова!

- Я надзвичайно рада була зустріти Мiжнародний день жінок-підприємниць в чудовому залі Торгово-промислової палати України серед шанованих визначних особистостей, - ділиться враженнями Галина Вікторівна. - Для мене отримання звання Амбасадорки - це почесно і відповідально, та я абсолютно впевнена, що будь-яка нагорода має бути стимулом працювати ще продуктивніше, ставити перед собою ще складніші завдання та амбітніші цілі, а тим паче зараз - щоб гідно нести це почесне звання Амбасадорки Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць!

А ми вітаємо Галину Вікторівну з цією визначною подією! «Досягла успіху – будь прикладом для інших» - це дійсно слоган про Вас, а отже надихайте і далі всіх і кожного!

Успіхів, досягнень, перемог!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©