Контактные данные

ГАЛИНА ШАЛАМОВА – «УСПІШНА ЖІНКА-2020»!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №223 від 06.03.2021

Бути жінкою, яка надихає, захоплює, вражає, спонукає до розвитку і підкорення вершин – це мистецтво! Тут необхідно вміло володіти своєю багатогранністю та унікальністю, досягаючи поставлених цілей в усіх сферах, бути наповненою та наповнювати – ось істинне покликання жінки! І ми дійсно захоплюємося тими, хто вміє зберегти свою внутрішню жіночність, відмежовувати усе зайве та руйнівне, мудро направляючи власну внутрішню енергію та силу для успішної та беззаперечної реалізації в усіх сферах життя!

І саме для відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок у 2009 році було засновано Інформаційно-видавничий проєкт «Успішна жінка», котрий щороку знайомить Україну з активними представницями слабкої статі, які досягають успіхів у різних сферах життєдіяльності країни.

Тож, ми раді привітати Галину Вікторівну Шаламову – голову Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» та голову БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» з одержанням нагороди від проєкту «Успішна жінка» за високий професіоналізм, сумлінну працю та активну громадську діяльність!

У 2020 році до участі були запрошені жінки – керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості – визнані провідні спеціалісти різних галузей, громадські діячі, благодійники, митці, учасники державних та громадських акцій, які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній і наполегливій праці.

Як підкреслив Президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, усі жінки, які ввійшли до проєкту – успішні, сильні, і водночас витончені особистості, які досягли неабияких висот у своїй професійній діяльності, а отже своїми історіями успіху надихають і інших на підкорення вершин!

А Герой України Леонід Яковишин акцентував увагу на роботі «славних дочок чесного хліборобського роду», які, на його переконання, і є справжніми патріотами України! Хліборобська праця не з чуток добре відома і Галині Вікторівні, адже саме роботі на сільгосппідприємстві вона і присвятила своє життя! Маючи дві вищі освіти (інженер-гідротехнік і економіст), вона 20 років керувала планово-економічним відділом АТ «Михайлівський райагропостач», була заступником голови правління, а нині – голова Наглядової ради підприємства.

І впродовж усього шляху вона продовжувала вивчати нові напрямки діяльності, адже про те, що саморозвиток – неодмінна складова успішної людини, свідчить і виведена Галиною Вікторівною формула успіху: «гострота думки + знання + прагнення до самовдосконалення + працелюбність»!

Щиро вітаємо Вас, Галино Вікторівно, з високою нагородою! Нехай невичерпне джерело ідей і надалі спонукає Вас до впровадження нових методів та технологій, а колектив завжди залишається надійною підтримкою і опорою!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©