Контактные данные

ДВЕРІ ДО ЗИМОВОЇ КАЗКИ ВІДЧИНЕНО

 ДВЕРІ ДО ЗИМОВОЇ КАЗКИ ВІДЧИНЕНО  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №108 від 23.12.2018 
Святий Миколай - одне з найулюбленіших народних свят. Цього дня діти знаходять різні солодощі вранці під подушкою. Для того, аби отримати дарунок від святого Миколая, необхідно бути слухняним та добре поводитися протягом усього року.

Святий Миколай завітав до БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" і попросив Галину Вікторівну Шаламову допомогти йому, адже він може не встигнути розвезти подаруночки всім діткам. Звичайно, Галина Вікторівна погодилася і 19 грудня завітала до Пришибської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова, щоб передати школярам дарунки. Учні ж підготували грандіозну святкову програму!

Тут були і Ябеда, і Лінь, і Чортик, які намагалися зірвати прихід Святого Миколая, але маленькі янголи та зірочки (кращі помічники Миколая), врятували свято і вмовили учнів не піддаватися на спокуси грішників.

Потім Галина Вікторівна поїхала з подарунками до Пришибського дитсадочка "Сонечко". Дітки пообіцяли бути чемними та слухняними, і дзвінко проспівали: "Хочемо ми жити в щасті і добрі"! А ніжні, тендітні Янголятка закружляли у мрійливому таночку. Малята танцювали й співали, розказували вірші, щоб показати, які вони молодці!

Ведучі свята у дитсадочку розповіли, що Галина Вікторівна кожного року напередодні свята сідає і пише довжелезного листа Святому Миколаю, щоб вмістити в нього всі дитячі мрії та побажання!

Святий Миколай любив дітей і хотів кожному подарувати краплинку своєї любові, тому всі малята отримали дивовижні подарунки як знак турботи та піклування про них.

Ну а за те, що Галина Вікторівна чемно поводилася весь рік, Миколай і її передав подаруночок через діток)  
   
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©