Контактные данные

ДОВІРЯЙТЕ ПРОФЕСІОНАЛАМ!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" № 268 від 15.01.2022

Що роблять аграрії взимку? Відпочивають? Ну хіба на зимові свята робота дозволяє трохи перепочити і набратися сил на новий сільськогосподарський рік у родинному колі, а потім – знову та ж круговерть насіння, добрив, техніки та турбот про майбутній урожай 2022-го року!

Не дарма ж Україна входить в перелік світових лідерів з експорту зерна, а продукцію з наших полів поставляють по всьому світу. Наприклад, згідно останніх даних, українська соняшникова олія — №1 на світовому ринку продовольства. Ми говоримо про це, адже саме ця сфера відповідає за 14% ВВП України, і з кожним роком ці показники збільшуються!

Отже, відпочивати довго не доводиться! Посіву ярих зернових культур завжди передує передусім якісний передпосівний обробіток ґрунту, який має бути зорієнтований на збереження вологи, заощадження енергії і попередження ерозійних процесів тощо.

Найвища якість обробітку досягається за фізичної стиглості ґрунту, яка на легких за механічним складом відмінах настає за вологості 40–70% від НВ (ГПВ), на важких — 50–65%. Для чорноземів оптимальна вологість становить 15–18% (по відношенню до абсолютно сухого ґрунту). Тож до кожного процесу необхідно підходити з неабиякою відповідальністю!

- На високий врожай можна розраховувати лише тоді, коли в ґрунті створені оптимальні умови для життя як рослин так і мікроорганізмів,  - вважає голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» Галина Вікторівна Шаламова. Навесні найпростіше порушити баланс системи життя в ґрунті, тож весняний посів не пробачає поспіху.

А ще в АТ «Михайлівський райагропостач» знають: особливу увагу під час посіву ярих культур слід приділити посівній техніці. Адже навесні господарства не мають стільки часу для проведення посівних робіт, як восени, тому в погоні за гектарами дуже часто не дотримуються технології та посів проводиться не якісно. Тож райагропостачівці дотримуються правила: посівна техніка повинна бути не тільки високопродуктивною, а ще й відповідати вимогам весняного посіву.

На вирощування урожаю 2022-го року підприємством було придбано сівалку точного висіву Horsch Maestro 16 SV, адже точність поділу і укладання насіння істотно впливає на результат урожаю. Інноваційні технології, вбудовані в сівалку точного висіву, точно і рівномірно укладають насіння в ґрунт завдяки гнучкій рамі і продуманій системі поділу, що дозволяє максимально збільшити потенційну врожайність. Швидко й точно – насінина за насіниною на ідеальній відстані!

Маючи таку потужну, сучасну, інноваційну сільськогосподарську техніку та піклуючись про майбутній урожай, АТ «Михайлівський райагропостач» надає послуги з посіву культур та обробітку ґрунту товаровиробникам різних форм власності! Для співпраці в даному напрямку – телефонуйте за номерами (067) 611 1042 та (067) 618 2350.

Довіряйте професіоналам та отримуйте щедрий урожай!

 

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©