Контактные данные

ДОПОМОГА ПРАЦІВНИКАМ МАЛОБІЛОЗЕРСЬКОЇ АМБУЛАТОРІЇ

 

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №178 від 25.04.2020

Україною швидко поширюється інфекція коронавірусу, тож виконавчий комітет та депутатський корпус Малобілозерської сільської ради, глибоко стурбовані цією непростою ситуацією, звернулися до БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" (голова Галина Шаламова) за допомогою для КНП "Малобілозерська амбулаторія загальної практики сімейної медицини".

- Першочергове надання медичної допомоги мешканцям сільської ради буде на базі КНП "Малобілозерська амбулаторія загальної практики сімейної медицини", - наголошує сільський голова Сергій Вовк - прохаємо Вас не бути байдужими та спільними зусиллями долучитися до боротьби з надзвичайною ситуацією, що складається навколо загрози з поширення коронавірусної інфекції.

Тож 17 квітня представники БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" відвезли  захисні комбінезони, маски, рукавички та дезінфікуючі засоби для працівників Малобілозерської амбулаторії.

"Благодійний фонд імені М.А.Шаламова" активно долучається до протидії поширенню коронавірусу, адже у важкі часи нам потрібна підтримка один одного.

Подолаємо цей складний шлях разом!

   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©