Контактные данные

ДНІПРОРУДНЕНСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД МИХАЙЛІВЩИНИ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №183 від 30.05.2020

Нагадаємо, зараз у КНП «Дніпрорудненська багатопрофільна лікарня» проходять лікування від коронавірусної інфекції 3 пацієнти з Михайлівського району. І БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» на чолі з Галиною Шаламовою вирішив передати засоби індивідуального захисту для лікарів, які турбуються про наших земляків.

- У зв’язку з карантином, серед напрямків діяльності «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» з’явився ще один вектор. Це – підтримка лікарів, які стоять на передовій війни з COVID-19, - зазначає Галина Шаламова. - Ми допомагаємо як закладам, які є на першому етапі прийому людей з симптомами респіраторних захворювань, так і тим медичним закладам, які спеціалізуються на лікування коронавірусної інфекції.

Тож, 21 травня, представники «Благодійного фонду імені М.А.Шаламова» передали голові Михайлівської РДА Олексію Тимківу різні типи респіраторів, захисні костюми, високі посилені бахали, захисні халати та дезінфікуючі засоби. Цього ж дня очільник району передав пакунки від Благодійного фонду заступнику головного лікаря з медичної частини КНП «Дніпрорудненська багатопрофільна лікарня» Оксані Вертій.

Медик також повідомила, що стан трьох мешканців Михайлівського району які перебувають в госпіталі, задовільний.

Зараз засоби індивідуального захисту для медичних працівників – це основне, тому що вони контактують з великою кількістю пацієнтів.

Дякуємо їм за професіоналізм і надійність.  Підтримаємо наших медиків разом!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©