Контактные данные

ЄДНАЙМОСЯ В ІМ'Я ПЕРЕМОГИ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №179 від 02.05.2020

БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» закликає усіх долучитися до збору коштів для надання адресної допомоги ветеранам війни, праці, дітям війни, інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих ветеранів - учасників бойових дій.

Благодійний телемарафон «Пам’ять» проводиться з нагоди відзначення у 2020 році Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

Як і торік основною метою проведення такого телемарафону є гідне вшанування подвигу українського народу, його внеску в перемогу у Другій світовій війні, увічнення пам’яті загиблих воїнів, а також нинішніх захисників — учасників антитерористичної операції.

Власне, Благодійна організація «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» і сама є щорічним учасником телемарафону, адже, як зазначає голова організації Галина Вікторівна Шаламова, ми усі – у неоціненному боргу перед нашими захисниками та визволителями:

- Закликаємо керівників установ, організацій, приватних підприємців та усіх земляків також долучитися до збору коштів для ветеранів війни, щоб кожен з них відчув турботу про себе!

   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©