Контактные данные

ДИТЯЧІ ПОСМІШКИ - НАЙБІЛЬШЕ В ЖИТТІ ЩАСТЯ!

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №161 від 28.12.2019

Новорічне свято в актовому залі АТ "Михайлівський райагропостач" (голова Наглядової ради - Галина Вікторівна Шаламова), яке готують учні КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" (директор - Марина Михайлівна Вертелецька) - це завжди казка, сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і щастя.

Так, дітлахи та онуки працівників підприємства допомагали Маші і Ведмедю, Сніговику та Снігуроньці перевести на бік добра Бабу Ягу, Кікімору, Кота Базиліо й Лису Алісу, вилікували Діда Мороза своїми віршами та піснями і всі разом запалили різнобарвними вогниками новорічну ялинку!

Ну і яке ж свято в АТ "Михайлівський райагропостач" без подарунків? Галина Вікторівна Шаламова такого допустити не могла! Вона побажала малятам чарівної казки в Новому 2020 році, щоб вони так само енергійно бралися за будь-яку справу і з легкістю долали усі перешкоди на своєму шляху, ну і, звичайно ж, здоров'я - куди без нього! Всім учням та організаторам, які долучилися до проведення свята, Галина Вікторівна висловила щирі слова подяки, адже навіть дорослі поринули у світ казки і з задоволенням водили хороводи навколо красуні-ялинки!

А Дід Мороз та Снігуронька вручили всім малятам іграшки та солодкі подарунки від БО "Благодійний фонд імені М.А.Шаламова"!

Цей яскравий захід дав багато позитивних емоцій та піднесений настрій всім учасникам. Зичимо і вам, дорогі читачі, щоб достаток і щастя не обминали жодної хати, щоб в кожну оселю завітала пісня і такий же гарний настрій, який цього дня засвічував посмішки на обличчях маленьких райагропостачівців!

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©