Контактные данные

ДЕНЬ СЕЛА В ТИМОШІВЦІ: ПОДЯКИ, ПОДАРУНКИ ТА ЯСКРАВІ ЕМОЦІЇ

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №99 від 20.10.2018 
13 жовтня громада села Тимошівка усією дружною сільською родиною відсвяткувала День села. За гарним українським звичаєм, на святкуванні радо зустрічали запашним короваєм на вишитому рушникові.

В.о. старости Тимошівського старостинського округу Андрій Васильович Петров висловив щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут, тим, хто не тільки на словах, а й справами допомагає у благоустрої села та підтриманні порядку.

На свято завітали Михайлівський селищний голова Олександр Васильович Ракша та голова АТ «Михайлівський райагропостач» і голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» Галина Вікторівна Шаламова. Їх гостинно зустрів господар свята Андрій Васильович Петров.

Олександр Васильович Ракша привітав громаду села зі святом та побажав подальшого соціально-економічного розвитку Тимошівки, а Галина Вікторівна звернулася до тимошівців з побажаннями миру, здоров’я, щастя, любові та злагоди, успіхів у всіх добрих справах. 
  
Крім того, благодійниця вручила подарунки найстаршим, наймолодшим орендодавцям, а також родинним династіям партнерів підприємства! Тим же орендодавцям, які не змогли завітати на свято, Галина Вікторівна відвезла подарунки додому.

Андрій Васильович Петров, в свою чергу, вручив з нагоди Дня села Тимошівка подяку Галині Вікторівні за активну участь у життєдіяльності села, за стійку громадянську позицію, за підтримку та благодійну допомогу жителям села. Слова подяки адресував в.о.старости і будинку культури Тимошівської сільської ради за організацію святкового концерту, і приватному підприємцю Ігорю Володимировичу Бородавці за фінансування безкоштовної лотереї, і колективу АТ «Михайлівський райагропостач» за проведення свята.

У святковому концерті, підготованому будинком культури Тимошівської сільської ради взяли участь Світлана Петрова, Григорій Черкашин, Людмила Паришкура, Наталя Окунь, Ілона, Ковєрнєв, Віктор Чіпка, а також танцювальний колектив «Алексія» під керівництвом Оксани Плетень. Бурхливими оплесками зустрічали тимошівці також вокалістку Олександру Калініченко, яка завітала на свято за запрошенням Галини Вікторівни.

Працював впродовж дня виставковий майданчик АТ «Михайлівський райагропостач», велася торгівля овочевою продукцією, працювали атракціони та батути для дітей! Крім того, БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» зробив малятам подарунок, запросивши на свято студію гарного настрою «Посмішка». А ще Благодійна організація пригощала всіх жителів Тимошівки та гостей їхнього свята ароматною шурпою та смачною кашею!

І всі, хто завітав цього дня на свято, були щиро вдячні кожному, хто долучився до його організації!

- Це було чудове свято для всіх нас, - захоплено ділиться враженнями жителька Тимошівки Ольга Сергіївна Сапальова. – такий неймовірний концерт нам дала Олександра Калініченко, скільки позитивних емоцій подарувала нам Галина Вікторівна Шаламова! Я щиро зичу їй здоров’я, щастя, успіхів у кожнім її починанні, сил, наснаги та енергії! Вона – завжди поруч з народом, всіх зігріває своїм теплом, своїм світлим поглядом, своєю добротою! Спасибі їй за це величезне!

Дивлячись, в якому захваті залишилися жителі села, розумієш, що такі свята дійсно необхідні, щоб зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та онукам!   
     

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©