Контактные данные

ДЕНЬ РАЙОНУ: ПОТУЖНА ТЕХНІКА, УНІКАЛЬНА ФОТОЗОНА, МУЗИКА І ТАНЦІ

  Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №45 від 06.10.2017
День району - свято для всіх! Не важливо – 5 тобі років, 20 чи 80! Скрізь тільки радість і веселощі! І день цей пройшов на відмінно! З самого ранку до пізнього вечора в Михайлівці звучали пісні і сміх, змінювали один одного концерти і різні заходи. Цього року святкування, присвячені 94-ій річниці з Дня утворення Михайлівського району, пройшли під гаслом «Гостей дорогих ми вітаємо щиро».

Свято розпочалося рано вранці. Осінь взяла до уваги настрій михайлівчан і теж всміхнулася до них теплими сонячними промінцями, які гріли не лише тіло, але й серце і душу кожного, хто завітав на урочистий захід. У центральному парку розгорнулися торговельні ряди. Відбувся традиційний ярмарок сільськогосподарської продукції, продовольчих товарів. Михайлівський ярмарок завжди був для жителів району улюбленим приводом зібратися в один час в одному місці. Хтось відвідував його для того, щоб продати те, чим багатий; хтось - для того, щоб від душі повеселитися, придбати необхідний товар, спробувати смаколиків і взяти участь у традиційній лотереї.

Торгівля розпочалася ще о сьомій ранку, а тепла та ясна погода всіляко цьому сприяла. До даного заходу ретельно готувалися школи, сільські та селищні ради, сільгоспвиробники, колективи Михайлівського ВПУ, Територіального центру соціального обслуговування та Управління соціального захисту населення, відділу освіти, ТМО, центральної бібліотеки і прості жителі Михайлівщини... Головне місце проведення – Михайлівський селищний парк та площа Святкова - змінилися до невпізнання: приголомшливі композиції з фруктів і овочів захоплювали своєю оригінальністю, гучні українські мотиви звучали з усіх боків, і кожен населений пункт намагався стрибнути вище голови, щоб здивувати відвідувачів і конкурентів багатством своєї фантазії. Окрім них, презентували свою продукцію і найкрупніші сільгоспвиробники району. Спробуйте-но вгадати, скільки таких підприємств представили себе на ярмарку? Одне! АТ «Михайлівський райагропостач» пропонувало михайлівчанам овочі, фрукти, соління та можливість у центрі Михайлівки сфотографуватися з потужною сільськогосподарською технікою та на фоні елеватору підприємства - дійсно унікальна фотозона! Зі щирою радістю зустрічали гостей Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач», та колектив – всі у вишиванках і з привітними посмішками. Комісія у складі депутата Запорізької облради Віктора Івановича Дудки, помічника народного депутата України Сергія Васильовича Валентирова Віктора Володимировича Цуканова, голови Михайлівської райдержадміністрації Олександра Васильовича Стуленя, голови Михайлівської районної ради Сергія Васильовича Передерія та голови Михайлівської селищної ради Олександра Васильовича Ракші відзначила високий рівень презентації підприємства.

О десятій годині демонстрація мототехніки байкерського клубу «Дике поле» зарядила михайлівчан адреналіном та азартом! На церемонії відкриття ярмарку голова Михайлівської райдержадміністрації Олександр Васильович Стулень та голова Михайлівської районної ради Сергій Васильович Передерій вручили подяки усім, хто брав активну участь у організації та проведенні святкових заходів до 94-річниці Михайлівського району. Тож, нагороди отримали:
Колектив Михайлівської селищної ради
Колектив Пришибської селищної ради
Колектив Бурчацької сільської ради
Колектив Високівської сільської ради
Колектив Любимівської сільської ради
Колектив Плодородненської сільської ради
Колектив Роздольської сільської ради
Колектив Старобогданівської сільської ради
Колектив Тимошівської сільської ради
Колектив АТ «Михайлівський райагропостач»
Колектив КУ «Районний будинок культури»
Колектив КУ «Централізована бібліотечна система»
Колектив КУ «Територіальний центр соціального обслуговування»
Колектив ДНЗ «Михайлівське ВПУ»
Колектив КЗ «Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія ім. Героя Радянського Союзу І.А. Найдьонова»
Колектив КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3»
Колектив КЗ «Михайлівська ЗОШ І-ІІ ступенів»
Колектив КЗ «Михайлівський НВК ДНЗ ЗОШ І-ІІ ступенів»
Колектив КЗ «Дитячий центр»
Колектив КЗ «Комплексна дитяча юнацька спортивна школа»

На відкритті Михайлівського ярмарку відбулися також урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України.
- Охороняти нашу Батьківщину – це відповідальна, небезпечна, нелегка та важлива справа, тому що там, де немає свободи, немає Вітчизни. Сьогодні наша країна виснажена та втомлена, тому ми просто зобов’язані, допомогти їй. Дорогі призовники, бережіть нашу Вітчизну, чітко виконуйте накази командирів. Зараз ми повинні дивитися тільки вперед та бачити перед собою чисте та гарне майбутнє нашої Батьківщини, боротися за її цілісність! Це – наш неминучий та святий обов’язок, - зазначила військовослужбовець Збройних сил України Михайлівського районного військового комісаріату, солдат Анна Валеріївна Борисенко.

Призовники Анатолій Віталійович Борисенко, Андрій Сергійович Власенко, Микола Володимирович Волков, Анатолій Олексійович Колохов, Антон Сергійович Кравченко, Олександр Миколайович Кушнір, Ростислав Миколайович Сисюк, Михайло Валентинович Удальов, Ігор Володимирович Хорошун, АндрІй Олександрович Черемісов, Костянтин В’ячеславович Шелудько отримали пам’ятні подарунки про цей святковий день.

Після цього розпочався концерт від районного будинку культури. На заході царював святковий настрій, грала музика, діти брали участь в іграх, співали частівки, інсценували казки в традиціях українського фольклору. Артисти здивували своїми концертними номерами. Для малюків була організована ігрова програма: працювали дитячий парк атракціонів, батути, солодкі кафе.

На жителів району та гостей чекали також лотерея «Дістань приз зі стовпа», конкурсно-розважальна програма Дитячого центру, концертна програма клубних закладів, виступ духового оркестру. Кульмінацією свята став феєрверк і дискотека, під ритми якої танцювала ціла площа!
Залучені в святкову атмосферу гості не хотіли розходитися. Цей захід не тільки підняв михайлівчанам настрій, а й дозволив їм дізнатися багато нового і цікавого про традиції нашої Батьківщини!
 
 
 
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©