Контактные данные

ДЕНЬ ПОЛЯ 2017: ЯСКРАВО, МАСШТАБНО, ДРАЙВОВО!

   Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №42 від 16.09.2017
 
Із самого ранку 14 вересня на полі, яке обробляє АТ «Михайлівський райагропостач», що знаходиться на околиці смт Пришиб, було людно. Адже саме тут проходив масштабний та грандіозний урочистий захід - День поля.

Від такого організатора святкового аграрного заходу ми очікували лише найцікавішого: демонстрації найсучасніших новинок техніки в польових умовах, атмосфери свята, і, звичайно, приємних вражень.

На цю подію з'їхалися представники агрогосподарств, спеціалісти обласних сільськогосподарських служб, науковці. Свято відвідали також депутат Верховної ради України Ігор Андрійович Артюшенко, заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Петрович Марченко, Єпископ Запорізький і Мелітопольський Фотій, голова Ради молодих вчених Дніпропетровської області Олександр Олександрович Іжболдін, науковий консультант ТОВ «Агроскоп Інтернешнл», кандидат сільськогосподарських наук Михайло Юрійович Румбах, директор Південно-Західного регіону Швейцарської компанії «Syngenta» з виробництва та продажу високоякісного насіння та засобів захисту рослин Руслан Олександрович Корольчук, менеджер з агрономічного продажу високоякісного насіння Американської компанії «DupontPioneer» Антон Сергійович Зубченко, керівник південного регіону Французької компанії «MAЇSADOUI Semence» - виробника високоякісного насіння соняшнику та кукурудзи Михайло Ігорович Гундорін, регіональний менеджер Компанії «Нертус» представника Угорського агрохолдингу «Peters&BurgLtd.» виробника засобів захисту рослин та насіння сільськогосподарських культур Станіслав Миколайович Нікітенко, директор департаменту Восток Вітчизняної Агрофірми з вирощування і доробка насіння високоурожайних гібридів соняшнику та кукурудзи, закордонної та спільної селекції «Сади України» Євгеній Іванович Логачов, зам директора ТД «Степова» Любов Геннадіївна Максимова, менеджер з продажу вітчизняної дистриб’юторської компанії насіння, засобів захисту рослин та добрив ПП «БізонТех 2006» Дмитро Юрійович Кравченко, керівник Агровідділу Торгівельного Дому «КИССОН» - вітчизняної вертикально-інтегрової компанії, яка займається виробництвом та реалізацією мінеральних та органічних добрив, біопрепаратів, продуктів для позакореневого підживлення - Денис Вікторович Саліков, керівник відділу продажу в Запорізькій області офіційний дилер компанії JohnDeere «АГРОТЕК» Сергій Ігорович Зінченко, офіційний дилер автомобілів «Ягуар» Ленд Роверс Дніпропетровської області, керівник ТОВ «ТД «ЗАПОРІЖОІЛГРУП» Олег Володимирович Серовський, представник ТОВ «ГАЙДАР ПЛЮС» Ігор Миколайович Мартиненко, ТОВ «Аеліта Преміум» Микола Валерійович Єфремов, директор Запорізької регіональної дирекції публічного акціонерного товариства Страхова компанія «Країна» Марія Ігорівна Ковальова.

Розпочався день із реєстрації учасників та вітальної кави, а потім вже всі повністю зосередились на дійстві. Відкрила День поля своїм виступом Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач»:
- День Поля – це свято, яке єднає всіх працівників сільськогосподарської галузі, демонструє наш розвиток, наші прагнення та досягнення, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. А його, як відомо, творять люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Тому дякуємо нашим партнерам, сільгосппідприємствам, дилерам, які завітали до нас на свято, за довіру у проведенні Дня поля за участі АТ «Михайлівський райагропостач» на території наших спільно вирощених демонстраційних ділянок гібридів кукурудзи та соняшнику.

Галина Вікторівна також зазначила, що гості заходу стануть свідками зародження нових партнерських взаємовідносин між державами, адже на святі були присутні представники компаній з Німеччини, Угорщини, Америки, Франції, Швейцарії, України. Кожен на Дні поля мав змогу поспілкуватися, завести нові партнерські бізнес-стосунки, згадати та закріпити свої знання в сільськогосподарському напрямку і при цьому отримати масу неповторних емоцій.

- Дуже приємно бути тут присутнім. Я щиро радий, що Галина Вікторівна запросила мене на цей захід. І в наш буремний час, і в майбутньому дуже багато залежить від команди, в якій ми працюємо, від відчуття надійного плеча, від того, як ми всі рухаємося вперед, які здобутки отримуємо. Якщо буде гарна, професійна, роботяща команда, то і наше життя буде добрим, щасливим, перспективним! Я думаю, ми з Галиною Вікторівною одна команда, я впевнений в цьому і в тому, що нас і надалі чекають ще більші заходи, свята, розвиток і самого підприємства, і всіх тих, хто долучається до спільної роботи. Зі святом вас! Слава Україні! - Привітав організаторів та учасників заходу депутат Верховної ради України Ігор Андрійович Артюшенко.

З привітальними словами до присутніх звернувся також заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Петрович Марченко:
- Саме хлібороби своєю працею підіймають нашу державу! Ми низько вклоняємося перед вами за ваш титанічний та кропіткий труд. Я хочу привітати вас від імені Запорізької обласної ради та побажати наснаги, здоров’я, благополуччя і щоб наші чорноземи були ще родючіші, ніж є зараз!

Приїхав Владислав Петрович не з порожніми руками, він привітав трьох найактивніших сільгоспвиробників Михайлівського району і з нагоди Дня підприємця вручив їм відзнаки від Запорізької обласної ради. Першою на сцену для отримання нагороди за сумлінну працю, високий професіоналізм, багаторічну благочинну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, підняття престижу сільськогосподарської галузі, впровадження інноваційних технологій, соціально-економічний та культурний розвиток Михайлівського району було запрошено Галину Вікторівну Шаламову. Свої нагороди також одержали Юрій Володимирович Голуб та Леонід Макарович Халімоненко.

- Вітаємо нагороджених! Нехай Вашими надійними супутниками, товаришами в цій важливій справі будуть дружні сходи, родюча земля та ясне небо, - привітали ведучі урочистого заходу.

Наші комори щороку вщент заповнюються збіжжям завдяки людям, які виводять та вдосконалюють високоякісні та високоурожайні гібриди посівного матеріалу, завдяки невтомним рукам, незламній вірі у те, що Україна завжди буде для свого народу щедрою, багатою, благословенною житницею. Тож Галина Вікторівна Шаламова за значний вклад в розвиток підприємництва, високий професіоналізм та бездоганну репутацію ділового партнера нагородила дипломами Південно-західний регіон Швейцарської компанії «Syngenta», американську компанію «DupontPioneer, Південний регіон Французької компанії «MAЇSADOUI Semence», Компанію «Нертус» - представника Угорського агрохолдингу «Peters&BurgLtd.», вітчизняну компанію Агрофірму «Сади України», ПП «БІЗОН-ТЕХ 2006», Торговий дім «Киссон», ТОВ «АГРОТЕК», ПАТ «Страхова компанія «КРАЇНА», ТОВ «ЗАПОРОЖОІЛГРУПП», ТОВ «ГолдОхорона», ТОВ «АЕЛІТА ПРЕМІУМ», ТОВ сільськогосподарське підприємство «СВІТАНОК», ТОВ «ПРАПОР», ТОВ «АГРОЕКОЦЕНТР «Україна», ФГ «ГРЕЙН-АГРО», ФГ «САДОВЕ», ТОВ «ЛАН», ПП «СВЯТОВІД», ФГ «Троянда», ФГ «Лебідь», Торговий дім «Степова».

А керівник відділу продажу в Запорізькій області ТОВ «Агротек», офіційного дилера компанії John Deere, Сергій Ігорович Зінченко теж подякував Галині Вікторівні за партнерство та подарував їй комбайн John Deere! Щоправда, це була його міні-версія, але господарка свята була приємно здивована таким подарунком, про що свідчили її щира посмішка та погляд, сповнений захоплення.

Навесні цього року акціонерним товариством «Михайлівський райагропостач» були засіяні експериментальні ділянки насінням гібридних сортів соняшнику та кукурудзи, наданих партнерами. Тож після закінчення промов, гостей запросили на огляд гібридів від компаній «Syngenta», «Pioneer», «MAЇSADOUI», «НЕРТУС» та «Сади України». Створені компаніями сорти мають цінні біологічно-агрономічні властивості, а отже, гарантують високу врожайність. А для того, щоб дізнатися, чиї гібриди в наших умовах дають найбільший урожай, у присутності представників компаній на Дні поля зібрали зерно з демо-ділянок соняшнику та кукурудзи.
Під час реєстрації гостям були надані картки з назвами елітних сортів зернових, на яких потрібно було обрати і позначити, на їхню думку, найврожайніший. Якщо обраний сорт під час зважування перемагає, щасливчик отримує безкоштовно посівний матеріал від виробника. Представники компаній, чиї гібриди були представлені, помітно хвилювалися та контролювали процес збору і зважування врожаю з демо-ділянок: кожен хотів, щоб саме їхній сорт здобув перемогу. Тим не менш, на заході панувала дружелюбна атмосфера, всі були толерантними в розмовах зі своїми конкурентами.

В результаті збору та зважування урожаю перемогла компанія «Pioneer». На жаль, назву гібрида не вгадав ніхто, тому посівний матеріал від цього виробника не дістався нікому. А компанію-переможця визначили аж 29 учасників лотереї, тому вони отримали подарунки від товаровиробників та організатора заходу АТ «Михайлівський райагропостач». Але вітчизняна компанія «Сади України» вирішила, що все-таки двоє сільгосппідприємців мають одержати безкоштовно посівний матеріал, тому розіграла два лоти в 3 та 5 посівних одиниць серед учасників лотереї.

А який же День поля без огляду техніки? ТОВ «AGROTEK», офіційний дилер компанії John Deere, презентувало на святі ці потужні машини. «John Deere» – один зі світових лідерів у виробництві важкої техніки. Концерн володіє десятками заводів на території кількох континентів і постачає висококласне обладнання для землеробської галузі. При широкому виборі техніки великим попитом у фермерських господарствах та у приватних осіб користуються саме трактори «John Deere», що випускаються в різній комплектації. Їх гості Дня поля і могли побачити на власні очі. Сила та потужність, універсальність та ефективність, простота в обслуговуванні та практичність в роботі – ось що приваблює в цих машинах представників сільськогосподарської галузі!

Захоплення, вибух адреналіну та драйвові емоції подарував глядачам тест-драйв автомобілів Land Rover від компанії «Аеліта Преміум»! Гості Дня поля могли протестувати динамічні і ходові якості авто не тільки на асфальті, а й на ґрунтових дорогах. Учасники святкового заходу відчули всю міць, маневреність і неперевершений комфорт агрегатів!

Але на цьому День поля не спинився дарувати емоції своїм гостям, адже на них ще чекали змагання з арм-реслінгу з призовим фондом від організаторів, на які запросили усіх учасників свята. Сім силачів вирішили помірятися силами за столом. Глядачі із захватом спостерігали за видовищними змаганнями, підтримуючи суперників своїми оплесками! Перемогу здобув Борисенко Олександр, а разом з нею – приз в сумі 1000 гривень. Срібний та бронзовий призери отримали нагороди в 700 грн та 500 грн відповідно.

Крім того, присутні мали змогу ознайомитися з послугами страхової компанії «Країна», з умовами співпраці з ТОВ «Запоріжоілгрупп». Увазі глядачів було презентовано унікальний прилад для тестування складу грунту, представлений Олександром Олександровичем Іжболдіним та Михайлом Юрійовичем Румбахом.

Всі гості, запрошені, організатори та учасники урочистого заходу дякували Галині Вікторівні Шаламовій та її надійним партнерам і помічникам підприємства Олександру Володимировичу Петровському та Веміру Суреновичу Давітяну за організацію Дня поля на такому високому рівні з різноплановими заходами, які змогли зацікавити аудиторію з різноманітними інтересами. Окремої подяки заслуговують начальник ГУ НП Запорізької області Олег Вікторович Золотоноша та в.о. начальника Михайлівського ВП Василівського ВП ГУМНП в Запорізькій області Євген Анатолійович Щербина, які надали 2 пости поліції для підтримки громадського порядку, а також ТОВ «ГОЛД ОХОРОНА».

День поля від АТ «Михайлівський райагропостач» пройшов у дружній і теплій атмосфері взаєморозуміння, партнерської поваги один до одного. Слова подяки з боку гостей - найкраще тому підтвердження! Тут зібралися надійні партнери та гідні конкуренти, які обговорили шляхи розвитку сільськогосподарської галузі, щоб і надалі мати високі досягнення в одержанні хороших врожаїв, щоб підвищувати добробут рідного краю, нашого народу та всієї України. По закінченню шоу учасників заходу запросили на смачний обід. Кожен міг безкоштовно скуштувати вареників чи пельменів, втамувати спрагу гарячими або холодними напоями.

Це було свято не лише для представників сільгосппідприємств, але й для всього району, адже глядачів розважали концертною програмою за участі місцевого таланту Олександри Калініченко, вокального ансамблю «Зоряна», юного гумориста Олександра Тарана та запрошеного гостя Сергія Соловйова, співака який підкорив публіку не тільки запорізького масштабу, а й шоу «Х-Фактор», «Караоке на Майдані» та інших країн, займаючи гран-прі на Міжнародних конкурсах. Дітлахи ж могли безкоштовно поласувати солодкою ватою, морозивом, соками й випічкою та вдосталь побешкетувати на батуті. Хоча свято проходило і за межами селища, та всі бажаючі мали змогу під’їхати на автобусі.

День поля на Михайлівщині ще надовго запам’ятається усім, хто сюди завітав, своєю масштабністю, драйвовістю, кількістю позитивних емоцій та яскравих вражень!

Галина Вікторівна Шаламова від щирого серця дякує дружній, злагодженій, відповідальній та сумлінній команді - колективу АТ «Михайлівський райагропостач» за вкладені душу і сили в організацію яскравого та видовищного заходу!
   
 
 
 
 
 
 
 
  
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©