Контактные данные

ДБАЄМО ПРО МАЙБУТНЄ ВЖЕ СЬОГОДНІ

    Стаття з газети "НАШе Життя: новини" №86 від 21.07.2018
  ДБАЄМО ПРО МАЙБУТНЄ ВЖЕ СЬОГОДНІ

Здавалося б, літні канікули – саме у розпалі, але школи та дитячі садочки Михайлівського району активно готуються до початку нового навчального року!

Причепурити навчальний заклад до першого вересня – це наче закон, обов’язковий до виконання! Так, активними ремонтними роботами зайняті кожна з трьох утворених на території району об’єднаних територіальних громад: Михайлівська селищна ОТГ (5 шкіл, 4 дитсадка, 1 навчально-виховний комплекс з дошкільним відділенням), Роздольська сільська ОТГ (3 школи, 3 дитсадка), Плодородненська сільська ОТГ (2 навчально-виховних комплекси з дошкільними відділеннями).

Не відстає і Пришибська селищна рада, на території якої до першого вересня проводяться ремонтні роботи в Пришибській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова та в Пришибському дитячому садочку «Сонечко». Ці питання перебувають на особистому контролі керівників закладів Марини Михайлівни Вертелецької та Галини Олександрівни Сорочинської. На створення комфортних умов для навчання дітлахів та роботи педагогів і співробітників закладів освіти, зміцнення їх матеріально-технічної бази, модернізації, впорядкування території залучаються і кошти випускників, батьків, а також – небайдужих підприємців.

Так, цього року для ремонту навчальних закладів до нового навчального року АТ «Михайлівський райагропостач» виділив будівельні матеріали. Крім того, з вересня у Пришибській школі повноцінно запрацює медіатека, відремонтована за підтримки БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова». А для дитячого садочку підприємство подбало про ремонт медичного кабінету.

- Якщо до нас звертається за допомогою школа чи дитячий садок, ми розуміємо, що мова, в першу чергу, йде про комфорт дітей, - говорить Галина Вікторівна Шаламова, голова Наглядової ради АТ «Михайлівський райагропостач» та голова БО «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова». - Діти та молодь – основний пріоритет в нашій роботі. А на порозі - новий навчальний рік, і для мене важливо підтримувати учнів та вихованців дитсадка, допомагати їм у навчанні, створювати комфортні умови для здобуття знань. Саме так ми можемо вплинути на становлення квітучого майбутнього для нашої країни!
   

МИ знаходимось.

інд. 72013
Запорізька обл
Михайлівський р-н
с.м.т. Пришиб
вул. Кооперативна, 1
Все права защищены©